it's all over with

Så länge.. Så himla länge har jag funnits där.

Så himla länge har jag stöttat.

Så himla länge har jag hjälpt.

Så himla länge har jag offrat mitt eget liv för alla andra.


Sedan min tids början har jag gjort allt för att mina vänner ska må bra.

Jag stöttar dem när dem behöver bli stöttade.

Jag finns där när dem behöver någon vid sin sida.

Jag får egna problem för att hindra problemen nå mina vänner.


Jag mår själv skit men skiter alltid i det för att mina vänner ska må bra, för att de aldrig ska se problemen i mitt hjärta.

Jag vänder upp o ner på hela fucking världen för att ALLTID se mina vänner må bra!

Det finns inte någonting jag inte gör för mina vänner. När det än är, hur det än är så sviker jag inte någon.


Men det är över med det nu!


Allt det där skapar bara problem för mig tydligen och nu är det över med problem för min del.

Folk snackar bara skit! Och om det skulle komma ner till det, om det skulle bli ett bråk mellan MIG och DIG då kommer mina allra djupaste hemligheter som jag trodde jag kunde lita på dig med, avslöjas.

För DU kan inte hålla din feta mun stängd och det vet jag.

Vi var nära en gång i tiden, vi fanns för varandra, ja. Men saker förändras.

Och NEJ, denna text är inte riktad till en speciell individ utan bara ut till allmänheten.

Jag har insett att jag måste hålla mig borta från dem som man inte kan lita på vad som än händer. Som inte sviker än bara på grund av ett bråk utan den finns alltid där hur mycket knas man än kan ha mellan varandra.


Håller mig undan från alla er falskfödda människor från och med nu eftersom att jag vet vad ni kan göra med era ondskefulla hjärtan och falska leenden.

Jag sitter inte och säger att jag ska bli världens fiende med alla jag inte litar på, men jag håller mig undan helt enkelt. Det finns ingen lag som klargör att jag måste lita på varje liten människa som påstår sig känna mig.

Som jag även sagt förut, sitt inte och säg att du känner mig och att jag kan lita på dig när vi knappt känner varandra för det är ju bara löjligt!


Jag tror det är såhär att, man kan inte hjälpa sin granne om man inte först hjälper sig själv.

Med det menar jag att om inte jag själv mår bra, har inte jag mitt eget liv i ordning så kan jag inte hjälpa mina vänner få sitt liv i ordning. Jag kan inte berätta för folk hur de ska lösa sina problem om jag inte själv har svar på hur jag ska lösa mina egna problem. Jag kan inte ge råd på saker jag inte själv lärt mig om ännu eftersom jag själv måste hinna lära mig av misstagen jag gjort i livet innan jag kan hjälpa andra.


Självisk?

Du läste säkert det här och tycker jag låter otroligt självisk och berömmer mig själv otroligt mycket.. Men om du går in i texten lite djupare och mer filosofiskt så kanske du kan märka vad det är jag egentligen pratar om. Alla människor behöver tid för sig själv för att må bra.

Allt börjar hos dig själv. DU kan hjälpa andra bara genom att börja med att hjälpa dig själv. När du mår dåligt så får du också din omgivning att må dåligt, och dina känslor påverkar alla vare sig du skulle vilja det eller inte.

Jag är i ett stadium nu där jag fokuserar mest på mig själv och försöker komma ut ur misären jag är i utan att störa mina närmaste på något sätt. Tror rätt säkert på att när jag själv börjar må lite bättre så kommer min omgivning också må bättre..


Tolka det här exakt som ni vill, gå i frid.


/Akar "kuurdiie" Kadiri - 22/12-07


RSS 2.0