head over heels in love.

The days I can't see your eyes, I don't even want to open mine.
On the days I can't see your smile , I'd rather sit and wait the while.
For the days I know you'll be near, 'cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice, i'm left without a choice

But to get week in the knees, fall head over heels baby.
And everyother cheesy cliché
I'm swept off my feet, my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything, thats beautiful to me

I can't find the words to explain, just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes you'll find, I studder my words and say nevermind.
'Cause even when you just walk by, I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide, all of these feelings inside.

nästa blondinbella, brunettjullis.

haaallå apor, vilken UNDERBAR morgon.. allt som fattas nu är min bobo och ett glas varm choklad :D skulle bett alis laga till mig men hon är i skolan, typiskt. själv har man kompledigt idag pga öppet hus i lördags, men de blir plugg och fika med tjejerna idag vilket som.

my gurlies

i aaaalla fall, skrev detta inlägg för att berätta för er alla om en nybloggerska som kommer bli riktigt STOR. höhö.
börja läsa min älskling julias blogg, det står om allt från hamstrar (marsvin?) till gurkmackor.


http://www.jjullis.blogg.se


älskling jullis

pussar och kramar på er åsnor

Has your mother never taught you there's a bullshiter 'round every corner.

*aaattchu* - sorry but im allergic to your bullshit.
- Mr Will Smith, I Robot

Bör inte sanningen komma lättare än en lögn? Eller är det bara jag som tänker helt fucked? Borde det inte vara jävligt svårt för någon att ljuga någon annan rätt upp i ansiktet? För enligt mig är det inte direkt lätt. Men för vissa verkar lögner komma mycket lättare än att bara helt enkelt säga sanningen. Folk verkar inte förstå att man kommer så jävla mycket längre om man bara STÅR för det man gör och tycker, annars varför ens göra det eller ha den åsikten? Är så trött på folk som ljuger är så TRÖTT på folk som inte bara kan lära sig att stå för sina åsikter stå för det dom gör! Snälla vi är inte 10 år längre folk bör ha lärt sig vid det här laget att lögner inte tar dig någonstans. För varje gång du ljuger för mig, så krymper du i mina ögon.

Min tillit till folk är redan helt borta, räcker inte det för dig? Vill du trycka ner mig ännu längre in i marken? För tro mig du kommer inte lyckas. Är inget barn längre, till skillnad från vissa har jag växt upp med åren inte bara fysiskt men även psyiskt. Kommer inte ta ditt skit mer, inte någons och det vet ni alla. Ni är BARN hela bunten, och ni har verkligen för mycket fritid på händerna alltså, helt patetiskt. Inse att livet inte är någon jävla lek, innan det inte ens finns något kvar allt leka med.

Patetiska BARN.

jag vill inte..

..skriva i min blogg. men varför känner jag mig då tvungen?
Det har varit en riktigt trött på livet period sedan jag kom hem från london (missmissmiss). Jag har en fråga, jag har verkligen funderat länge och hårt på den, men kan inte komma fram till något. Så här lyder den; Varför kallas människor den mest utvecklade arten på jorden?
För den som påstår det, snackar bull ska jag säga er, enda sedan urminnes har vi gång på gång fördärvat oss själva. Från allvarliga händelser till helt obetydliga små skit grejer. Kolla liksom på exempel som förintelsen av judarna, massmorden på kurderna, slavhandeln i olika länder i Afrika osv osv.. Man skulle kunna tro att det där är handlingar av djur, men det är vi människor som dödar oss själva. Vi dödar varandra, vi dödar vår egen art. Aldrig sedan universum uppstod (på vilket sätt ni än tror det hände, må det nu vara evolution eller Gud) har någon art betett sig så som vi gjort. Vi har kommit längst i den fysiska utveckligen, ja, men psykiskt? Let me put it like this, tom grottmänniskorna jagade djur för att äta och inte sina "grottvänner". Jag tycker det är löjligt det som händer med världen, och ärligt talat blir jag trött i huvudet bara av att tänka på det. Jag orkar inte tjata så mycket om det här för det är redan så himla utsnackat, och inte en enda annorlunda tanke kommer slå någon av den här texten så varför ens försöka? Trångsynta arroganta småbarn.

Någon som ni däremot borde ta er tid till att lyssna på är Immortal technique, som är en snubbe som VET vad han snackar om. Lyssna på vad hans texter säger istället för att lyssna på 50 öres killar och annat bullshit. Den här killen har upplevt en hel del och är villig att passera det vidare, vilken sorts skada det än drabbar honom pga det. Hans texter protesterar mot de synliga misstagen inom de "högre makterna" och konspirationen inom den Amerikanska staten. Han rappar om things that matter, exempelvis religion och rättsväsendet. Inge jävla skit om godisbutiker här inte..

Det var väl allt jag hade att säga för idag. jaaaa jag ska försöka skriva mer apor.
Sincerely yours, the young poet.

...

MIN BLOGG DAMMAR, JAG VET! Finns så mycket att säga, så mycket jag har på hjärtat och hjärnan, dock finns det för lite tid. Har tappat lusten känns det som för att skriva i bloggen, så förvänta er inte mer än ett par inlägg i veckan tills vidare. In other news, imorgon kommer min kära bästa vän, saknar henne maaaassorr.
Det ska bli sköjj, orkar inte skriva mer nu :P bak er alla.

pusssselipuss

jag snarkar på lektion :O

Jaaa, nu kommer äntligen dom efterlängtade bilderna :) Tog lite tid pga äckliga snorungar som tar upp min tid hela tiden.. fifan. MEN MEN. Skriver ungefärligt pris pga att ni kommer bli choooockade när ni ser hur billigt allt var.. hihi, puss.


Grön adidas (200 kr) och Adidas, respect me (370 kr) från JD's


svarta boots (100 kr) från PRIMARK - bäääästa affären någonsin.


Hedkandi evissia parfym plus handkräm (70 kr gått ner från 170 kr), S2 parfym plus shower gel (present), 
Maybelline Dream matte mousse foundation, skit bra, håller bra för vatten men det negativa är att om man har på den i mer än 8 timmar eller så kan den börja torka lite. (80 kr) Maybelline define-a-lash mascara, verkligen den bästa marscaran jag prövat, har dessutom bara hört bra saker om den från vänner. (70 kr st)
Sexiga bling haha (10 kr st, 20 kr för ett par), 2true 3in1 concealer, (15 kr fiiiiiiiiifan! den är bra oxo :O)


Stickad tröja (80 kr) från primark


Tröja (50 kr) kommer inte ihåg vad affären hette, tights (10 kr) från primark


Adidas väska (140 kr) från Footlocker, söööt liten väska (40 kr) från primark


SHOOOOOOES (30 kr) från PRIIIIIIIMAAARK YEA HOOE JIGGY :D


Two laced converse, exclusive addition - JD's (400 kr), Converse (200 kr) JD's

Thats about everything hoes, wish i could have bought more shit :(
holla at ma boo


naturvetenskapslinjen

...önskar jag nästan att jag valt. folk snackar skit när dom säger att natur är jobbigare än sam, BULLSHIT! Natur är bara mycket läxor, läxor i stora mängder, men är däremot mycket lättare att förstå. har man förstått logiken i matte är det bara att vara villig att lägga ner tid på att göra läxorna, så kommer det gå bra. men i sam, måste man analysera jämföra och allt sånt skit, de räcker inte ba att lägga ner tid på de, förstår man de inte ordentligt och går djuupare i ämnet, så kommer man ingenstans förbi g. ok, natur är inte lätt de inte de jag säger, men dem som säger att natur är svårast snackar skit.

-.-

skolångest.

xxxx

miss the fam' in London..




mir  <3                      akiii :D                           shnya                                  shnya                   shnyaaaa <3


bror, mir och raman             skullgaaaang!!!        jag och älskling rozan             chiya                         jag och roozan <3


chra <3                           chiya hahah                      albe <3                           habibiii!                      baji bahar&
kalé


mum &                      kaka brwa, kaka nawa          rozan khanm <3             raaaha <3               raha <3
baji shno <3                   and mr akam <3


chra khanm <3       diana hahah         gaaaaalet långt

hollering from sweden.

yea im back hoes, och jag VEEEEEET jag glömmer inte att lägga in bilderna på my new shit, de va ett jävla tjat. -.- orkar bara inte ta alla bilder just nu.. cuz' im soooooo sick :( min näsa är helt röd, de känns som jag har spikar i halsen och jag hör knappt nånting. sitter här med mössa, luva, halsduk och två tröjor, de knaaaaaas. gick inte till skolan idag första dagen efter lovet, och ska inte dit imorgon heller. men på fredag så skiter jag i, ska till skolan vilket som, annars kommer mamma tvinga mig att vara hemma på kvällen oxå-.- and i refuuuuse to do so.
miss my guurls, cant wait to see y'all and pass on my cold :) hihi. (6)

I know there's something in the wake of your smile..

to much at the same time.

i miss home, i miss my girls, but most of all i miss u. im sooo sick, i cant even move yea and my head is killing me. why does everything always have to happen at the same bloody time? Della and julie i miss u guys to much :(

men jag har ando grovaste angest over skolan, och alla tankar som kmr tillbaka so fort man e hemma. tankar u really dont wanna deal at all with

oooh fuck it.

I JUST WANNA GO HOME NOW, VACATIONS OVER!!

klick your heels three times

i just wanna go home, i wanna go home now! rest in peace, we all miss you and love u. things would be so much better if u were just here..

just take me home..

RSS 2.0