Inspiration eller?

Hur kan man ha ett sådant kallt hjärta?
Hur kan en människa leva med att han satt en annan individ på sjukhus i tre dagar, nära döden?
Hur kan man leva med sig själv när man vet att man sårat en person så mycket att den aldrig kommer lita på någon igen?
Har du inget hjärta? Finns det ingenting inuti dig som svider när du tänker på allt du gjort?
Kan bara inte förstå..

Alla dessa lögner, alla dessa tårar och detta lidande i så lång tid.. Allt var förgäves.
Hur kunde du? Hur kunde du ljuga så länge och sedan bara skratta åt allt som varit? Hur kan du skratta åt en människas känslor, åt en persons tårar?
Jag kommer nog ALDRIG kunna förstå människohjärnan, men kom igen nu.. Jag trodde vi va människor men helt ärligt så börjar vi ju bete oss som djur. Det kan man i alla fall tro när man ser hur du beter dig. Vet inte vad mer jag ska säga eller fråga förutom, HUR?
How the fuck is this possible? I don't wan't to waste any more of my life asking that question.. Det känns som jag bara inte orkar längre, det känns som om orket har blivit tryckt ur mig och nu är jag tom. Tom på känslor, ord och tårar..

Tillit?
HAH! Fuck that bullshit, helt seriöst ordet tillit finns inte ens i min fucking ordbok längre. Hur ska folk tro jag ska lita på dem när jag fått lögner kastad i mitt ansikte under två års tid? Hur ska jag nu kunna veta att inte just DU ljuger för mig? Hur ska jag kunna veta att vad du än säger bara är lögner? Nej juste, jag vet inte.

Ni har fuckat mig, jag hoppas ni är glada när ni tänker på vad ni har gjort med mig. Ni har fuckat hela mitt liv, hela min själ är upp och ner.. Är ni nöjda nu? Jag litar inte ens på mig själv längre, INGEN! Hur känns det att ni vet vad ni gjort med en tjej som mådde så bra innan, en tjej som alltid hade ett leende på läpparna är nu helt förstörd inombords. Det här är något som kommer vara med mig hela livet, som djupa ärr i mitt hjärta.. Ni har förstört en människas LIV.. Tänk på det nästa gång ni ska gå och lägga er, ett helt liv är ni ansvariga för att ha fuckat upp totalt.. Inte för att jag ens tror att ni bryr er..

Jag blotta min själ för dig..
Allt jag var och allt jag hade rinner rakt ut ur händerna på mig och även om jag kämpar och gråter är det inget som kan stoppa det.
Det är som att den gamla Akar försvinner och jag kan se mig själv försvinna sakta ut i atmosfären, tiden, förståndet, allt bara rinner ut som sand.
Har blivit en ny person, som dag och natt.

Tack för allt, tack för tiden..
Jag hatar dig, jag hatar dig för vad du gjort mig till.
Jag hatar dig för den du gjort mig till idag.
Jag hatar den personen jag har blivit, jag hatar mig själv..


/Akar Kuurdiie Kadiri - 20/6-08

new start

Jag tror den största känslan jag har inom mig just nu är saknad och längtan.


Saknad efter den där kärleken. Ja, jag vet det är många som frågar och det har varit mycket fram och tillbaka med hela den där kärleks grejen. Det har varit mycket knas och mycket tårar men även bra tider, du vet själv allt vi gått igenom under dessa två år och jag hoppas att det här mellan oss kan fortsätta i flera år till men i vänskap, för jag älskar dig fortfarande och kommer alltid göra det men jag kan inte ge dig en ny chans.. Så statusen just nu är singel och för er som undrar så har jag verkligen inte bråttom till att hitta någon ny, väntar in det rätta och det riktiga inge mer bullshit så försök inte ens.

Längtan efter den där fräsha starten. Jag tror jag börjar bli redo för att gå vidare. Jag kommer sakna alla, så jävla mycket. Nio år är inget man glömmer lätt men jag tror att jag måste släppa taget och börja med den riktiga delen av mitt liv, nu finns det ingen tid till att se tillbaka på det förflutna utan det är nu man ska kolla framåt och göra det bästa ut av det som kommer. Inga fler tårar eller ledsna miner, jag klarar det här. Längtar till att få en ny start och komma ur den här hålan Väsby. Har aldrig varit en person som hänger mycket här, har aldrig orkat. Men nu när det har varit så mycket i skolan det senaste året har man knappt haft tid att åka runt och träffa vännerna från andra ställen runt om i Stockholm. Ska bli skönt att komma bort lite från allt skitsnackande här och träffa helt nya människor. Det är nu jag ska ta världen med storm! Eller ok nu ska vi inte överdriva, ska ta min nya skola med storm haha.

Se framåt, aldrig bakåt..

/Akar "kuurdiie" Kadiri - 16/6-08

Många tårar

Jag skriver aldrig blogg, aldrig. Jag kan inte begripa hur man kan orka skriva vad som hänt under dagen VARJE dag. Men nu känns det som jag måste ta och skriva ner vad som hänt den här senaste tiden, och stor anledning till det är att det hänt så mycket på sista tiden och det är saker jag aldrig vill glömma, och som jag tror jag aldrig kommer kunna glömma även om jag skulle försöka.

Den 5/6 bar det av till Göteborg med världens bästa klass i fyra dagar. Vi bodde i stugor i grupper men det enda vi gjorde där var att sova, vi kunde helt enkelt inte vara ifrån varandra. Det blev mycket sol och bad och annat kul, som liseberg, universeum och scandic lunch (Bästa Tomas fixade). Det blev mycket skratt och tårar, (tårarna  var bara för min del) och jag tror att vi ALLA kom varandra närmare än vad vi någonsin har varit eftersom att när vi kom hem så kändes det starka bandet vi tidigare haft ännu starkare. Vår klass har alltid haft den bästa sammanhållningen, alla älskar alla och alla accepterar varandras goda och dåliga sidor. Vi kämpade för denna resa tillsammans och vi njöt av den tillsammans, så jävla härligt var det..

Den 8/6 var vi hemma igen efter en 5 timmar TRÖTTSAM resa och vi splittrades åt olika håll.. :(
Men inte för länge eftersom att det var skola dagen efter! Haha..
Vi har haft våran traditionella fotbollsmatch mot 8orna och skolans lärar crew, och vad ska man säga? Vann vi eller vann vi? VI VANN. Det var en skön start på en dag som bara skulle bli 100 gånger bättre, eftersom att vi på kvällen hade som jag kallar den, VÄRLDENS BÄSTA BAL.
Klockan sex träffades vi för att knäppa massa kort på alla fina flickor och pojkar, och jag måste bara säga till killarna.. You REALLY clean up nice! Man blev ju nästan tårögd när man såg hur alla såg ut som riktiga män när man tänker på hur de var när vi var små allihoppa.. Vi gick in och hade en jätte trevlig middag där MOI höll tal såklart. Där berättade jag för alla att jag kände att jag är så jävla lycklig över att vi alla har så bra sammanhållning och att det kommer kännas jävligt jobbigt att lämna en sån underbar klass efter nio år. Vi gick sedan in till musiksalen där lärarna skulle spexa och där var det jävligt mycket skratt ska jag säga er. De började med deras små ramsor om alla och utmärkte alla med diplom. Det var så nice att de verkligen kunde pricka allas perfekta titel, som exempelvis Kim - Årets Datanörd, Oliver - Årets flyttkarl, Teodor - Årets ordmärkare osv.. Själv fick man titeln som Årets Internationella Kurd. Så jävla spikat tal Lars höll haha.. De gjorde en skön teater, sjöng lite kondom låtar och annat sedan rörde vi oss upp mot ladan där vi hade ett live jazz band som spelade och min iPod som dunkade i högtalarna i andra rummet. Vi dansade loss hela kvällen och bara hade kul tillsammans. Underbart är ett ord som kan beskriva kvällen helt perfekt.. 

Idag var ju skolavslutningen, vi sjöng lite halvdant på två låtar vi inte tränat så mycket på, jag fick en biobiljett för mina insatser i elevrådet som vanligt och några andra priser delades ut.. Robin Ghasemi fick priset för Lunken och Tobias och Julia för bästa betyg. Marcus fick priset som Årets Idrottare som var väl förtjänat och i år var det två stycken från åttan som fick pris för idrottsdagen, hade hoppats på att få det i år igen men jaja, är lika glad i alla fall. Betygen delades ut i musiksalen och jag gav blommor och choklad till både Lars och Carl som har varit underbara lärare.. Fick mina betyg, är verkligen inte nöjd.. Tänker inte säga hur mycket poäng jag fick men hade i alla fall 7 MVG.

Ikväll ska det grillas hemma hos Julia med bästa klassen, tror inte jag ska dit eftersom att min underbara älskling kommer hit för att sova över. Älskar dig, längtar efter dig..

Vill bara avsluta med att säga att jag Älskar er allihopa så jävla mycket och kommer sakna er mer än mina tårar kan visa.. Ni har gjort dessa nio år till de bästa åren och jag vet inte hur jag skulle orkat något utan er. Lycka till med allt i framtiden, visa vad ni går för som ni alltid gjort, jag vet vad ni kan. Allihopa, ni kan få allt, bara ni vill.
Er kurd älskar er, don't forget that.

/Akar "kuurdiie" Kadiri - 12/6-08

RSS 2.0