Så ligger det till!

Som jag sa i ett av mina svar på en kommentar, jag känner mig själv. Jag är ingen förvirrad person som söker efter ett igenkännande..

Jag vet vem jag är och behöver inte tänka efter två gånger när jag tar ett beslut eftersom att jag VET att jag tar rätt beslut. Det behöver inte alltid leda mig till det stället jag vill, men det var fortfarande rätt beslut eftersom att jag tog det själv med min egen vilja utan att bli påverkad av någon annan och då kommer det alltid vara rätt beslut i min bok.
Jag vet vem jag är och jag VET när jag älskar någon, jag vet när jag ogillar någon, hatar någon och inte litar på någon. Jag vet att när jag säger att jag hatar någon då menar jag det verkligen, har bara sagt en gång i mitt liv att jag hatar en person och det menar jag föralltid.

Säger inte saker som jag inte menar, leker ingenting jag inte är och försöker inte vara något jag inte är. Dömmer ingen för hur den ser ut, pratar eller vart den personen kommer ifrån utan BARA för hur den beter sig.
Har inga förutfattade meningar om någon eller något utan har lärt mig ut av egen erfarenhet att det där bara är idiotiskt.
Håller inte mig själv på någon högre rank än någon annan. men när jag upplever en indivd som omogen, helt ouppmärksam om sin omgivning eller totalt bortkommen och inte visar någon respekt för någon annan då bryr jag mig inte ens om den personen. Jag är trevlig mot mina vänner och även mot främlingar men ger aldrig min respekt till någon om den inte visat att den förtjänar det. Om det får mig att verka stroppig eller får mig att se ut som någon som tror sig bättre än alla andra då får det verka så för det är inte mitt problem så jag tänker inte handskas med det.
Om någon tycker något om mig får den personen komma och säga det själv rakt upp i mitt ansikte på ett bra sätt och jag tror att den personen då kommer bli väldigt chockad över mitt bemötande på grund av min historia.

Var väl inte så mycket mer än de, ta hand om er!
One world, one love y'all.


/Akar "kuurdiie" Kadiri - 19/08-08

RSS 2.0