Whitney Houston - The greatest love of all (acapella)


I found the greatest love of all, inside of me

I decided long ago, never to walk in anyones shadow..


mwah

börjar inte ni töntar kommentera slutar jag fan skriva OCH jag slutar göra mina uuuuuuunderbara videoinlägg som jag vet att ni älskar så himla mycket.

POSSELAINEN

Låter som en gammal 90årig rökare som håller på och hosta upp en lunga


Christina aguilera - hurt... acapella :)


Dagens låt

kyla and keith martin - only for you

This girl is gonna make it

There's a girl livin' in this town 
Shes got her head up in the sky 
but her feet are on the ground 
Theres a girl walking in these shoes 
And she knows that everything shes got is all shes got to loose 
Theres a dream right behind these eyes 
And she finds a reason to be strong with every tear she dries 
Being hard to fight the way things are 
so she leaves the world behind 
with the sound of doubt turned up so loud she turns the music up inside
And this girl has seen a lot of pain 
But this girls gonna smile again 
She knows that her flower grows every time it rains
And this girls got a lot of dreams 
She knows that tommorrow isn't what it seems 
She might not slove a mystery tonight 
But this girls gonna be alright

This girl is me

mamma <3

När man får reda på något sånt här, om den som står dig närmast, verkar allt annat oviktigt och litet. Allt man kände ångest och stress inför är ingenting i jämförelse med något sånt här... Du måste bli bra, min värld kommer krasha om du inte mår bra och är lycklig.

Jag klarar inte av det här längre, jag älskar dig.

Rascall Flatts - What hurts the most


I was so selfish

I only thought of you and me and never anything else 
The time we spent together kept me sane 
You helped me to be myself 
What I didn't realize 
Was that the distance was breaking your heart 
You put on your best disguise 
But it was tearing you apart baby

When I am on a telephone to here you say goodnight 
Was probably not the best way to keep the commitment alive..
After all the fantasies I couldn't see past what could have been
You were a part of me but unhappy to have to wait

Tell me how could it be that I loved you with all my heart 
But I was heartless 
I was oblivious to something that was right in front of me 
Oh lord take this misery away...


Jag älskar dig

Förlåt för alla gånger jag skrikit och svurit åt dig, förlåt för mitt dåliga humör. Förlåt för alla gånger jag inte satt dig först.. Ingen människa på denna jord betyder mer för mig än du, du är min ängel. Jag tror inte det finns ord för kärleken jag har för dig, du är den som uppfostrat mig och gjort mig till den jag är idag.


Jag kommer aldrig glömma alla gånger du tröstat mig och funnits där för mig i mina svåra tider. Alla små saker du gör för mig varje dag… Du känner mig så väl, bättre än någon annan.


Jag kan inte ens hitta ord för att säga tack för allt du gjort för oss, ingen mamma i världen har nog offrat så mycket för sina barn som du gjort för oss. Ditt liv, din barndom, din kärlek, din hälsa, din lycka och dina drömmar. Du sätter dig själv sist i alla sammanhang, allt för att vi ska må så bra som möjligt. Ingen människa i världen kan förstå allt du gått igenom utan att säga ett ord, bara för vår skull. Du har det största hjärtat i världen och ser alltid allas bra sidor, du kan aldrig neka en annan människa något utan gör allt för att hjälpa alla. Gud måste älska dig pga. den vackra människan du är..


Mamma jag klarar mig inte utan dig, och jag vet inte hur jag ska säga förlåt.. Jag ska göra allt för att göra dig stolt, för att bli människan du vill att jag ska vara. Allt jag gör i mitt liv framöver gör jag för din skull, för att du ska kunna kolla på mig och vara stolt över att jag är din dotter. För att du ska veta att allt du gjort och offrat inte har varit i förgäves.


Du är min ängel mamma, allt jag vill är att du ska må bra. Jag vill att du ska vara med på mitt bröllop och leka med mina barn, jag vill att du ska se mig ta examen med stolthet och veta att jag har blivit något. Jag vill alltid ha dig vid min sida. Jag är som lyckligast när jag är i dina armar och du klappar mig på huvudet och torkar mina tårar. Det finns inte ord för att förklara…




Jag älskar dig mer än Gud älskar sina änglar, mer än något annat. Jag ska göra allt.. allt.

Så vacker, en gåva från Gud.

gaaaah

30 JUNI 2010 TJEEEEJER DE DÅ DET GÄLLER ECLIIIIPSE!!!!!!!!

Nikki Flores - Selfish

Här får ni lite bra musik från mig till er mina fans
Get's you in the heart doesn't it? I know u'r here, following me every step of the way... I can feel it

team jacob foreveeer

alltså... ord... det finns inga!
new moon...

omg...


JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!!!!!!!!! OK JA VET LÅTER HELT SMÅFJORTIS NU MEN JA SKIIIITERI DEN SOM VILL JIDDRA OM DE FUCK U ASSO DEN DÄR FILMEN DE FINNS INTE ORD !!! JACOB ASSO DE FINNS INGA ORD!!! JA SVÄR JAG TROR JAG FICK EN MINI ORGASM BARA AV O SE HONOM UTAN TRÖJA ASSOOOOOOOO OM JA INTE GIFTER MIG MED HONOM JA TÄNKER INTE GIFTA MIG!

VÄRLDENS BÄSTA FILM UTAN TVEKAN, SLOG TWILIGHT SNABBT UT UR FÖRSTA PLATSEN!



inga ord, nu sover jag så jag hinner drömma om jacob dom 4 timmar jag har att sova innan man ska upp sex.
fan ta förhandsvisning... fast nej, det var ändå bäst o se twilight och new moon direkt efter varandra..
kan inte sluta prata, för exalterad...

OMG OK SÖMN!!!
JACOB HERE I COOOOOOOOOOOME
take me now please.

Riktigt bra artikel, läs och ta till er.

Hur blir man svensk? Det är rubriken på ett program som gå i flera  avsnitt so en del av Tendens i Sveriges Radio. Många borde lyssna på det och höra Theodor Kallifatides som säger ungefär detsamma som väldigt många andra av oss som invandrat säger: ”Varför tror ni att vi vill bli svenskar? Varför envisas ni med att kalla oss svenskar?”"

I programmet konstateras att 1,3 miljoner av 9,3 miljoner svenska medborgare (oktober 2009) är födda i ett annat land. Och man ställer frågorna: ”Om det finns en svenskhet, hur blir man svensk?  Exakt när inträffar det?

Jag har många gånger försökt förklara för – oftast – mycket förvånade svenskar att jag (liksom Theodor Kallifatides) inte alls vill bli ”svensk”. Vi är många som absolut inte vill definiera oss som ”svenskar”. Men de svenskar jag pratat med om detta förstår det inte eftersom de, utan att ens själva begripa det, har en inbyggd känsla av att vara på något sätt förmer, och att därför alla som kommer hit jättegärna vill vara som de:, nämligen svenskar. De menar inget illa och de är i många fall alltså inte ens medvetna om sin attityd, det är troligen en djupt rotad och omedveten tro att man är något som alla vill vara. Men jag kan nog tycka att man vid det här laget borde vara lite mer medveten…

Kallifatides säger i programmet att det är helt galet att svenskarna tror att invandrarna ska känna sig ”svenska” efter tre månader i landet. Han berättar också att han själv, trots att han bott i Sverige i 46 år (!!!) och skrivit flera böcker på svenska, fortfarande kallas för invandrarförfattare. Det är som sådan han bjuds in och som sådan han tillfrågas. Så på vilket sätt är han ”svensk”? Han är ju en grekisk man med svenskt medborgarskap som skriver böcker på svenska men ses som ”invandrarförfattare”!

Alla vi som invandrat till Sverige efter 12, 13-årsåldern har ju vår medvetna grund i andra länder. Vi är präglade av ett annat land, ett annat språk, en annan kultur. Vi kan aldrig bli ”svenskar”, bara svenska medborgare. Många – jag gissar på de flesta första generationens invandrare – ser sig självklart inte heller som svenskar utan som iranier, finländare, italienare, jemeniter etc. Men trots att man i Sverige tagit emot massor av invandrare och asylsökande under mycket lång tid, så finns inte den här kunskapen hos svenskarna i gemen. Man är så otroligt mån om att låtsas att alla som bor här är svenskar att man inte ens talar om att någon är somalier eller irakier jutan pådyvlar dem etiketten ”svensk”. Helt fel! Som om det enda rätta är att vara ”svensk” och att tro att vi inte är stolta över våra ursprung och att vi bara knäpper på en knapp och blir något annat än vi är.

Inte ens när afghaner, kongoleser, greker eller amerikaner blir svenska medborgare blir de svenskar i sina hjärtan eller till sitt sätt. Lika lite som svenskar som bott länge i Spanien eller Thailand eller Australien definierar sig som spanjorer, thailändare eller australiensare. De är och de känner sig givetvis som svenskar. Så varför skulle vi som invandrat hit vara annorlunda? Det är ett nedlåtande och, skulle man nästan kunna säga, kränkande sätt att bemöta människor från andra länder på, när man försöker pådyvla dem en svenskhet de inte känner och oftast inte vill ha.

Svenskar ska inte kalla någon för ”svensk” som inte uttryckligen själv, av någon anledning, vill definiera sig som det!

http://meritwager.wordpress.com/2009/11/06/varfor-tror-svenskarna-att-alla-invandrare-vill-bli-svenskar/


There's always that one person that will always have your heart..

Kärlek som känns från tårna upp till ansiktet som går från en blek, trött färg till röda läppar och kinder, till ett leende på läpparna som skiner i jämförelse med solen.  Kärlek som får en att bli knäsvag bara genom en blick. Kärlek som gör ont, som gör ont i hela kroppen men ändå får en att vilja flyga upp så långt man bara kan. Kärlek som ger en känsla av lycka men samtidigt förvirring. Man vet att man har hittat kärlek när man genom alla bråk, alla tjafs och all smärta man orsakat varandra ändå i slutändan känner att det är värt det eftersom man får gå till sängs med den här varandra på natten, eftersom man vet när det väl är löst så blir allt underbart. Kärlek som får en att ge sitt allt för varandra, som man skulle ta ett skott för att de man älskar inte ska känna en sekunds smärta. Man döljer sin egen smärta, man riskerar allt.. Bara för att se honom le igen.

Le igen älskling, allt kommer bli bra nu..


And so the lion fell in love with the lamb...

Gud jag längtar så mycket... Twilight + new moon på torsdag den 19e.. Japp, dagen före biopremiären!!
Hoppas så mycket att allt går som det ska, tjejer nu tänker vi positivt!!

Idag började jag med två nya kurser, rättskunskap och filosofi A.. Jag älskar filosofi reedan!! Jag tror denna kurs kommer bli jävligt nice. Och jag är glad att jag hade någon jag kände i båda kurserna, soroosh i rättskunskap (hora) och camelia i filosofi.
Jag har grovaste migränen, och jag är så hungrig...
nu ringer det på dörren så jag ska springa och öppna!!



SAKNA MIG INTE FÖR MYCKET NU!!

fuck rubrik

godmorgon bloggis!!! ja det var en väldigt lång kväll med blandade känslor, vi fällde både svett och tårar...


SAAAJK hahha. det va en skön kväll, vi åkte till husby för sam skulle ha fest :) det kom ganska mycket folk, det fanns dricka, bra musik osv... men ingen dansade... men mot 11 tiden började vi liva upp festen lite så tillslut kom alla igång :) jag drack dessutom inte en endaaaa klunk! (ni trodde inte på det där nykterist snacket va?) ändå trodde alla att jag var helt wasted pga. att jag försökte liva upp allt så mycket hahah. jag var hemma runt 2 sen däcka jag diiirekt...
idag ska jag nog bara ta det lugnt pga. helgen varit så fullpackad! dessutom måste jag förbereda mig för periodsbyte på måndag i skolan!!
om ni inte redan visste det så har ju rudbeckskolan 3 perioder istället för 2 terminer, vilket gör att schemat varierar men även att man läser kurserna på mycket snabbare tid, vilken kan göra att man blir lite stressad... men det löser sig i varje fall :)

hoppas ni haft en skön helg!! PUSS

bajs

omg dålig uppdatering eller vad?
lämnade nyss fetto khaled vid bussen, hihi nu har jag hans pumpafrön här som är skit äckliga men jag äter ändå...
vi va i stan idag med dani hihi och khaled köpte skor ÄNTLIGEN! snubben har tjatat i år nu -.-
hmm... vi åt middag hos mig :) och sen.. hmm...
JAG HATAR ATT BLOGGA OMG!!!!!
HEJDÅ FAN

ÅNGESTINLÄGG!!

Gooood eftermiddag kära blyyggen!! Kom nyss från skolan, och jag är heeeeeeeeeel död fan det här tär på mig -.-
och jag har största etikarbetet som jag ska lämna in imorgon men jag är knappt klar, får hitta på en ursäkt  imorgon för jag orkar verkligen inte.
jag har ångest över allt känns det som.
aja fuck det här kommer gå in i djupdepression snart. ska kick back med lite fresh prince!!
jag tror jag kommer lägga ner med den här bloggen snart känns det som, jag har ändå inget roligt att berätta mitt liv är fan ÅNGEEEST!!!
ps. jag hatar särskrivning, just thought u aughta' know.
ds.
en bild på mina två kusiner och min bror i london. missin' it do death..

haha en tråkig mobil

Namn 7 - Amal

Är han/hon kul? - hon är SLOW!!! så JA.
Har du kramat personen? - absolut
Minnen med personen? - hur många som helst haha

Namn 9 - Aran
Var träffades ni första gången? - hmm... gud jag kommer inte ihåg :S det var längesen!
Har du kännt personen länge? - ca 3 år
Fullständigt namn: Aran Hafid

Namn 14 - Biggie
Flicka eller Pojke? - poooje
Är ni nära vänner? - bra vänner kan man säga
Har du pratat med personen i telefon? - of course

Namn 15 -
Camila
Hur länge har ni känt varandra? - Ca tre år
Kan du berätta hemligheter för personen? - hahaha vi har många hemligheter

Namn 35 - Jenny
Är hon/han vacker? - jaaa!
Känner du honom/henne bra? - nja inte så jätte bra
Är han/hon upptagen? - ingen aning :S

Namn 50 - Josef Norrköping
Har du sänt personen ett sms? - yessir
Är det en tjej? - nej
Går personen i samma skola? -  nooope

Namn 56 - Khaled
Är ni släkt? - brooor
Hur är han/hon till sättet? - manshora
Känner du honom/henne bra? - bäst

Namn 83 - Sahand
Hur gammal? - 20
Bor? - rinkeby
Hatar du personen? - nej :o

Namn 93 -
Sara tensta
Har du besökt personen? - vadå besökt?
Är han/hon trevlig? - jadå
Vad börjar hans/hennes namn med? - S

Namn 122 - Tobbe
Har du sett personen full? - nope
Är personen äldre än du? - hmm 92a som mig

Namn 129 - Triska
Är han /hon vacker? - jadå
Minne av personen? - hmm kommer inte på något bra
Har du hennes/hans msn? - yes

Sista namnet
- Winta
Gillar du han/hon? - jaaa jätte för liten fd. skåning
Har ni varit tillsammans? - neeee

Vad har du för bakgrund?
bild på mina älsklingar, dani khaled och jullis

Ringsingnal?
Black eyes pease ft. Fatman Scoop - Boom Boom Pow
Hur mycket batteri har du kvar?
17 %

Vem ringde du senast?
Daorsa

Vem ringde dig senast?
Mami

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
Ok. Men om vi skulle börja runt 6-7 tiden så hinner vi dansa, dricka mm :) Vad säger du?

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Ja men va i skolan då?

Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
Naaw dont cry :P jag kommer jag kommer

Vad står det i ditt 52:a mottagna sms? 
Nej hon är hemma nu hihi jag slutar om 40 min

Vad står det i ditt första utkast?
har inget

Och ditt 5:e utkast?
har inget

Vad står det i ditt första skickade sms?
Palla vara asocial! Skyll dig själv :D

Och i ditt första mottagna sms?
Haha :P

Har du några sparade medelanden?
Ja en från Julia där det står - "Du vet väl om att du är värdefull? Att du är viktig här och nu. Att du är älskad för din skull, för ingen annan är som du <3"
Och en från khaled där det står "Jag älskar dig"

Har du något i utkorgen?
nej

Vad är rekord på snake på din mobil?
so long ago :( i miss

Vem är på plats 13 i din telefonbok?
Aram

Vad har du för kontakter som börjar på M?
Jag orkar inte

Hur många sms har du skickat, samanlagt?
6190

Vad står det i dina anteckningar?
Audition för talangshowen 13 januari

Har du privat nummer just nu?
nope
omg jag kan inte fatta att jag slösade tio min av mitt liv på det här...
ska gå skära mig nu.

chilling in da schuul

shululu kära bloggen!! står här med horan soroosh och han vägrar hjälpa mig med mitt etikarbete för han e så snål :(
love him. /soroosh
vår lektion imorse blev inställd för vår lärare är sjuk, det är typ tionde gången det händer, vi kommer hit i onööööödan :(

asså jag måste bara säga att den här snubben avesta e fööör skön! jag älskar honom över allt annat. gillar khaled oxå lite, men han gilalr inte mig så mycket. han gilalr avesta ännu mer..

hmm.. ja jag antar att ni vet vem det var som skrev :)

puss mina kära fans :D:D:D


omg vilket fucked up inlägg... cred till er som hängde med.

Something worth thinking about

Jag tror jag ska bli nykterist. Alkohol ger mig ändå bara huvudvärk? I really don't see the point of it.

Ballerina med len och krämig Ballerina nougat!!!

mmmmm... Ballerina måste vara mina favoritkekor ever!! Men original då, jag hatar att företagen alltid ska göra någon jävla remix på allting! Gud vet liksom hur många olika fanta smaker det finns, man orkar inte ens hålla koll längre.. Vad hände liksom med dom goda gamla tiderna??? Hahah ok har nog lite nostalgiflipp.

Kom nyss hem från skolan, hade redovisning idag på engelskan vilken är mitt ääämne liksom så jag var riktigt nervös eftersom jag vill göra bra ifrån mig, men det gick bättre än jag trodde faktiskt :)
Jag läser 5 engelska kurser nu på gymnasiet och jag förväntar mig MVG i alla! Dessutom är jag ganska säker på att jag vill plugga engelska på högskolan också, på Göteborgs universitet skulle jag tro. Men vi får se hur det blir med det där.

Nu har jag babblat på så det räcker -.- Ska fortsätta smaska på mina kakor nu medan ni får se vad jag hade på mig idag :) Inte så bra bild pga. ljuset, dock är kameran 5 megapixel :S
AJA POSS!!!

Ett enkelt svart linne från Gina Tricot
En tshirt från Vero Moda
Jeans-tights från bikbok
SOOCKOOR!!!!!!

2 år sen... Things have a way of changing right before our very eyes.

Jag har alltid vetat att det finns någon där ute som väntar på mig, den rätta.
Du är det underbaraste som finns i mitt liv, du är den ja älskar mest på hela den här jorden.
Ibland tror jag bara att jag lever i en underbar dröm som jag inte vill vakna upp ifrån..
Du har allt ja kan önska mig. Du har världens underbaraste personlighet, och ett hjärta av rent guld.
Skulle jag förlora dig, skulle allt ljus i mitt liv slockna och mitt hjärta skulle stanna, jag skulle ta mina sista andetag i livet.
"Meningen med livet e att vara meningen i någon annans liv"
Du e min mening med livet älskling, du får mig att vakna upp och älska att det finns en ny dag.
För mig e vi menade för varandra, och det här e äkta kärlek.
Våra underbara minnen finns för all tid sparade i mig, vad som än händer.
Jag vet att vi kommer ha många fler år tillsammans, och det gör mig till världens lyckligaste.
Att känna att jag har dig vid min sida gör så att ja orkar med den nya dagen som kommer.
Det får mig att stå ut med allt som händer i mitt liv och alla gånger jag blir sviken..
Det får mig att fortsätta kämpa och le.
Du betyder mer än någon annan någonsin har betytt för mig och det menar jag.
Du är mitt leende, du är min värld, du är min lycka och mitt liv. Du är min kärlek och bästa vän.
Det är i dig ja anförtror mig, det är för dig jag berättar allt som händer i min omgivning och i mitt liv.
Det är med dig jag kan vara mig själv och aldrig behöva oroa mig över att du kommer att döma mig för något.
För att jag vet att som jag älskar dig för den du är, älskar du mig för den jag är och alltid har varit.
Bara blotta tanken av att förlora dig gör mig knäsvag och lusten för att leva börjar försvinna.
Vart du än är, vart du än går, vad som än händer så kommer jag alltid att finnas vid din sida tvivla inte en enda sekund på det.
Bebis, för dig kan jag göra allt! Jag skulle kunna dö och döda för dig, det är du som är som min luft och det kan inget ändra på.
Du vet saker om mig som ingen i världen vet om, och du är den enda jag vill ska veta.
Gud har lagt upp en plan för oss, det vet du.
Alla har försökt förstöra men ingen har lyckats, det är alltid dem som förstör för sig själva.
Det är för att bandet vi har är för starkt för någon att rubba!
Jag behöver ingen eller inget om jag har dig, du är allt jag behöver och allt jag lever för!
Du är speciell ja hoppas att du förstår det, och jag att hoppas du förstår att jag inte kan leva utan dig sötnos.
Jag försökte förklara i ord nu hur mkt du betyder och tro mig jag skulle kunna sitta här i år till.
Men det behövs inte för jag tror du förstår och känner min kärlek i ditt hjärta!
för att förkorta allting, jag älskar dig!
Jag har alltid vetat att det finns någon där ute som väntar på mig, den rätta.
Du är det underbaraste som finns i mitt liv, du är den ja älskar mest på hela den här jorden.
Ibland tror jag bara att jag lever i en underbar dröm som jag inte vill vakna upp ifrån..
Du har allt ja kan önska mig. Du har världens underbaraste personlighet, och ett hjärta av rent guld.
Skulle jag förlora dig, skulle allt ljus i mitt liv slockna och mitt hjärta skulle stanna, jag skulle ta mina sista andetag i livet.
"Meningen med livet e att vara meningen i någon annans liv"
Du e min mening med livet älskling, du får mig att vakna upp och älska att det finns en ny dag.
För mig e vi menade för varandra, och det här e äkta kärlek.
Våra underbara minnen finns för all tid sparade i mig, vad som än händer.
Jag vet att vi kommer ha många fler år tillsammans, och det gör mig till världens lyckligaste.
Att känna att jag har dig vid min sida gör så att ja orkar med den nya dagen som kommer.
Det får mig att stå ut med allt som händer i mitt liv och alla gånger jag blir sviken..
Det får mig att fortsätta kämpa och le.
Du betyder mer än någon annan någonsin har betytt för mig och det menar jag.
Du är mitt leende, du är min värld, du är min lycka och mitt liv. Du är min kärlek och bästa vän.
Det är i dig ja anförtror mig, det är för dig jag berättar allt som händer i min omgivning och i mitt liv.
Det är med dig jag kan vara mig själv och aldrig behöva oroa mig över att du kommer att döma mig för något.
För att jag vet att som jag älskar dig för den du är, älskar du mig för den jag är och alltid har varit.
Bara blotta tanken av att förlora dig gör mig knäsvag och lusten för att leva börjar försvinna.
Vart du än är, vart du än går, vad som än händer så kommer jag alltid att finnas vid din sida tvivla inte en enda sekund på det.
Bebis, för dig kan jag göra allt! Jag skulle kunna dö och döda för dig, det är du som är som min luft och det kan inget ändra på.
Du vet saker om mig som ingen i världen vet om, och du är den enda jag vill ska veta.
Gud har lagt upp en plan för oss, det vet du.
Alla har försökt förstöra men ingen har lyckats, det är alltid dem som förstör för sig själva.
Det är för att bandet vi har är för starkt för någon att rubba!
Jag behöver ingen eller inget om jag har dig, du är allt jag behöver och allt jag lever för!
Du är speciell ja hoppas att du förstår det, och jag att hoppas du förstår att jag inte kan leva utan dig sötnos.
Jag försökte förklara i ord nu hur mkt du betyder och tro mig jag skulle kunna sitta här i år till.
Men det behövs inte för jag tror du förstår och känner min kärlek i ditt hjärta!
för att förkorta allting, jag älskar dig!

Från mig till den jag trodde var mitt livs kärlek..

So sick.... of love songs.

Gudmurgun.. Här är man hemma och är sjuk, men ändå blir man väckt tusen gånger om från kompisar som är i skolan och har inget bättre för sig än att ringa och störa -.-
ok ok, jag vet att ni älskar mig men lugna er fan.. THIHIHI kommer få i mig imorn.
Jag ska nog sätta igång och plugga lite nu tills fresh prince börjar, världens bästa serie för er som inte vet.
sen när syrran kommer hem vill hon se saw 2 för hon har inte sett alla filmerna... Riktigt bra filmer måste jag säga, och snubben som gjort dom måste vara helt psykad om han kan hitta på något sånt.
aja, plugg awaits me!!
Puss på skinkorna!!


Denna låt vaknade jag till imorse :)
Trey Songz - One love

Daaagens låt blir!!!!!! dön dön dön dön....

Donnell Shawn - Superhero

ELVINHOO

HÄÄÄJ BLÖÖÖÖGGÄÄÄN!!!! Kom nyss hem från Vällingby, det va riktig ångest resa hem :S de tog 2 fucking timmar fan jag hatar söndagar och jag hatar att bo i väsby. Det var en riktigt mysig daaag, jag och rita köpa massa mat från donken sen drog vi hem till kurde och ååååt och fika och gjorde något som fortfarande är HEEEMLIGT!! :D
Nu sitter jag här med lillsyrran som sitter och pluggar på sex och samlevnad hahah, hon läser om könssjukdomar och allt jag hör är "klåda i könsorganet och blåsor" asso kräk...

Väntar på att khaled ska läsa 40 sidor sin bok nu, och jag ska plugga så länge... sen ska vi hålla varandra sällskap hela natten................ punkt.

punkt.

hihi uttråkad!!

Nejmen seriöst.

punkt.







KLAMYDIA!!!


Imorn ska jag stanna hemma för jag är hur sjuk som helst, det ligger snorpapper överallt.. I KNOW THAT TURNS U OOON!! GRR ;)


lilla cousin elvin :$ SÖÖÖÖTTTTTIIIS

MIKOOO!!!! :|

Ojuste jag glömde säääga!!! Jag såg Paranormal Activity tillsammans med Khaled och Sam igår... OH LORD säger jag bara.. Den döda!! På gud inte ens Sam och Khaled vågade ställa sig upp från sängen efter filmen... Jag va manligast av oss ALLA hahahaha! Khaled tog med sig Sam på toa :)
Och khaled vågade inte ens sova hemma sen hahahahaha skit mobbad!!!
Fast jag ringde iof min baba för jag vågade inte åka hem själv :( boho cry me a river...
Aja, jag rekommenderar att ni INTE tittar på den själva!!
ps... khaled... MIKOOO!!!!!!

Mjukost är gott.

Godmorgon mina små kycklingar!! Hur mår alla idag? Jag är på bra humör måste jag säga, min näsa rinner, det dunkar i mitt huvud, när jag sväljer känns det som jag sväljer spikar... MEN ÄNDÅ ÄR JAG GLAD :D Nu sitter jag här med två mackor samtidigt som jag pluggar etik, japp, jag är knappt vaken än men pluggar redan...
Tyvärr så måste jag göra det pga. jag ska till Kurde idag som bor i hässelby, tillsammans med Rita för att skriva lite muuuuusik :) Det kommer bli jävligt nice, jag har lite planer som är hemliga men ni kommer nog få veta senare ;)
Hmm.. Vad mer...
Ojuste! Era jävlar... Först klagar ni på att jag inte skriver, sen när jag väl skriver är det ingen som kommenterar? Stick fan pleeeease...


Best i've ever done...

Bobby T - I'm Missing you

Dagens låt blir denna vackra visa av Bobby T för många anledningar, jag har lyssnat på denna låt i så många år nu och jag tror aldrig jag kommer tröttna på den.
Hope u like it

im callin' you

Ciaaaaaaao raggazzi! I think im sick guys, min hals is seriously killing me :( But ill get over it! Jag ska till Tumba idag med mami och lilsis (www.mmaamacita.blogg.se) till min farbror för han har fått en liten beeebiii! Nu har jag fått två kusiner under loppet av två månader haha, im lovin it!!
Ska försöka få lite plugg gjort där borta så jag får nog ta med mig datorn, och efter det ska jag till apan Khaled.. Vi ska titta på Paranormal Activity!! :| DÖN DÖN DÖÖÖN! Alla snackar om den där filmen nu för tiden asso har hört att den är riktigt äcklig... Men vi får väl se! Min syster står bakom mig och tjatar om baggy jeans så jag ska fan rulla nu innan hon biter mitt huvud.
ARRIVEDERCIII!!



Jag och bääästa vän

Smäääälter

Allvarligt, är inte dom här huuuur snygga som helst? JAG DÖR!! Jag har ett par röda skullcandy hörlurar.. Men jag skulle skjuta någon för dom här :|
Dom kostar 650 kr från http://www.zoovillage.com

give thanks to the lilkööörd

Viiiisst blev den zupersnygg?! :) Akar's blogg menar jag då.. självklart var det lilsis Ala som fixade allt ;) imma roll now, finns på min egna blogg! :) c'yaah there ♥


klicka på den superfina bilden för att komma till MIN blogg :)


excusé moi

Ursäkta röran i bloggen, vet att den ser lite keff ut just nu men det fixas för tillfället.
Dont worry, ska bara pimp it up a lil bit :D /lillasyster Alis


Music is my heart

Hey sexy thiiing! Här kommer bilder som min goda vän Daorsa Imeri tog idag i skolan :) Hon är grym på att fotografera och redigera! Hope u like it!
Klicka på bilderna för att förstora dom!

MIN FAVORIT!!


Och så har vi en ordentlig bild på dagens outfit :)


Jacka + Handskar: H&M
Linne: Gina Tricot
Halsband: Jc
Örhängen: Någon butik i slussen där man köper alla bamboo
Jeans: Millers


puss mina små kycklingar

To be or not to be, that is the question

TJAAAAAA BLOOOGGEN!!! :D jag har saknat dig :$ Kom nyss hem från skolan, skön dag faktiskt. Blev äntligen klar med mitt engelska arbete om vår käre William Shakespeare :)
Och vi fick pannkakor i skoooolan! Oh jag blev överlycklig haha, julia och dani ni missar nananana skolkare!
Jag fick egentligen sluta två idag då etik och livsfrågor blev inställd, men jag och daorsa stannade och repade lite p å låten vi KANSKE ska sjunga på Rudbeck talangshow :)
Ikväll ska jag plugga sönder mig eftersom jag inte har tid resten av helgen, sen ska jag hjälpa mamma med hennes körkortsteori :) söt jag är asso.. BAM!
Lägger in bilder från idag senare när Daorsa skickat dom!
Poss :$

IM BAAACK!!

Hej grappar!! :D Jaaaa aki is in the house, miss me? :$ i know u doo... IT'S KUURDII BITCH!! Hahah, skojar bara tro inte jag ska bli kissie nummer två.

Seriously guys, im thinking about att börja blogga igen faktiskt men kanske börja mix it up a little, förlåt mina älskade fans för jag har svikit er så många gånger, i don't blame if you never want to read about me ever again :( Men då kommer ni missa en massa kan jag lova er!!

Tänkte börja lägga ut lite sådär "dagens outfit", frågor, musik och massa skit. Men tro inte jag kommer ha en sån där tråkig vanlig blogg.. Please jag är skön!!

Så från och med imorgon är jag back on track ladies and gentlemen! Längta inte för mycket :)
Hihi aki at the age of three :$

RSS 2.0