grr

hääääär orrar har ni min och min underbara syrra alis blogg.
www.drharpo.blogg.se
MAHHAH SPANA IN

MHM

Sometimes a person plays hard to get because they need to know if the other persons feelings are real.


HATINLÄGG

Jag HATAR Khaled Ahmad Firooz. HATAHATAHATAHATA!!!!!
Han väcker mig kl halv 4 och säger logga in på msn... Självklart blir jag orolig och tror det är något seriöst, för varför skulle han annars höra av sig så sent?? Han vet ju att NORMALA människor sover vid den tiden!?
Men jag hade fel... Khaled ville tydligen väcka mig KLOCKAN HALV 4 för att berätta om lite skvaller som jag behåller osagt för tillfället. FEM MINUTER SENARE när han är klar med att berätta sin lilla historia, lämnar han mig och går för att laga mat.
Och nu sitter jag här, pigg, jävligt irriterad och ensam dessutom.. Så nu vet ni var allt mitt hat kommer ifrån, Mr bh bygger upp det varje dag :)

akipaki

Töjde ut mitt öra idag hihihi :D Kände mig bara tvungen att dela med mig.
GLAAASS!
IMX - Beautiful you are

K.A.F

Kärlek mellan två personer, två partners sägs vara den starkaste kärleken någonsin. Men jag kan nog komma på något starkare, kärleken mellan två vänner. Det finns få människor jag håller nära mig, men det finns en speciell kille som jag håller allra närmast mitt hjärta. En kille som alltid finns där för mig när jag behöver någon, en kille som visar sin kärlek på de mest subtila men underbara sätten. En kille som får mig att skratta, en kille som får mig att bli helt jävla ursinnig ibland pga. hans seghet. En kille som bara vet. Han känner mig från topp till tå och vet när något är fel. Han vet hur envis jag är och jag tror han är den enda personen som kan få mig att ge in och berätta mina problem hur mycket jag än inte vill. En kille jag kan vara mig själv med, en kille som har blivit min bästa vän.

Du är en person med världens största hjärta tjockis, tvivla aldrig på det. Det finns en anledning till varför du har så många nära, och varför det är så lätt att tycka om dig. Du kan göra mig glad så lätt, och det finns ingen jag känner mig lika bekväm med än med dig. Jag är glad att vi hittade tillbaka till varandra, för jag har ingen aning om hur mitt liv hade sett ut nu utan dig. Allt jag vill är att se dig lycklig. Jag vet att den här vänskapen kommer vara för alltid, Jag älskar dig tjockis.
BH for life <3


back at one, acapella


Något jag skrev för ett jävla bra tag sen..

När hon vet exakt hur hon ska få honom att släppa sin ilska - bara genom att lé.
När han kan kolla på henne med de där mörka ögonen och få henne att känna hopp
När hon ligger på hans bröst och ler för sig själv eftersom hans armar passar så perfekt runt henne.
När han i hemlighet luktar på hennes hår för hon har den där perfekta doften.
När de verkar vara dem enda som existerar i världen
När dem bråkar och hon springer ut.. Hur han springer efter henne hur irriterad han än är, bara för att han vet att hon inte kommer hitta hem.. För hem är i hans armar och ingen annanstans. 
När dem står på två olika delar av ett rum och ändå lyckas hitta varandras blickar på bara några sekunder

Kärlek handlar inte bara om lycka, utan också om svårigheter som man går igenom tillsammans. Men dessa svårigheter ska inte ge en så mycket olycka så man känner att det inte är värt det, utan svårigheterna ska ge en, en känsla av mening. En känsla av att man vill att det ska ordna sig, och man VET att det kommer ordna sig i slutändan - För det finns ingen annan där ute som känner en som den andre gör, det finns ingen annan där ute som man hör hemma hos. Man vet att man har hittat sin mening med livet, och meningen med livet är den andra personen. Meningen med livet är att när man hittat den personen som gör en så lycklig som man aldrig varit och kommer aldrig bli, då ska man hitta en plats i världen med den personen och veta att han eller hon, är DIN mening med livet. När du hittat den personen, då kommer du att veta det och vad ni än gör, kasta inte bort den här personen.. - För när man släppt sin mening med livet, då kommer den aldrig tillbaka.



Detta vi kallar kärlek

Det finns vissa man vet var man har, och vissa man söker bekräftelse från en hel livstid. Än idag önskar jag att jag hade kunnat sätta fingret på var jag hade dig för då kanske saker inte hade slutat som de gjorde, men det är en önskan som aldrig kommer uppfyllas. Som sagt går det inte en dag utan att jag inte tänker på dig, det kan komma när som helst.. Jag kan sitta på bussen eller sitta och fika med mina vänner, och på något skumt sätt ploppar du upp i mitt huvud.. Jag undrar vad du gör och hur du har det nu, om du är lycklig och om ditt liv har löst sig. Jag mår bra nu, skönt att slippa problem.. Men självklart kan frågan ibland komma upp - "Skulle det inte varit värt det i slutändan trots problemen?"

Allt förändrades så drastiskt.. Kärlek är ett ord jag inte längre är bekant med, och vill heller inte bli bekant med igen. Dock kan man inte undgå att tänka, att sakna.. Man vill minnas de bra tiderna, som var riktigt bra. Jag är säker på att jag aldrig igen kommer känna kärlek som jag kände för dig, men jag hoppas att en dag få snudda vid känslan än en gång.
Med det sagt, gör man det man alltid gör, förtränger känslan och går tillbaka till vardagslivet där allt är frid och fröjd. Där ingen ser smärtan som gräver djupt inom dig, där den där magkänslan bara kommer ibland och där jag och du fortfarande lever, men endast i min fantasivärld.
Kärlek som förändrar dig, kärlek som skakar en ända in i själen, och sen är man aldrig sig lik.

- Älskar du mig?
- Föralltid..

Not a day goes by, that I don't think of you

Pleasure of love lasts but a moment, however the pain of lost love lasts a lifetime.


INGENTING I VÄRLDEN SLÅR MIN KAJSAS HUMOR LIZZNA IIIIINGET HHAHAHAHAHAHA JAG GARVA I FLERA MINUTER


lilkurdi

Min syster vill att jag ska länka hennes blogg, de är ju frågestund på G där borta :)
hoooooooooolla at a plaaaya HHAHAHA
www.mmaamacita.blogg.se

apelsinjuice, mitt hjärtas fröjd

min pojkvän... mitt livs kärlek... jag älskar dig <3

<3









<3
jag har allt fina vänner... en vinterkväll hos jasmin förra veckan

Jag kände mig tvungen att lägga upp en gammal grej jag skrivit...

Jag har en fråga, jag har verkligen funderat länge och hårt på den, men kan inte komma fram till något. Så här lyder den; Varför kallas människor den mest utvecklade arten på jorden? 
För den som påstår det, snackar bull ska jag säga er, enda sedan urminnes har vi gång på gång fördärvat oss själva. Från allvarliga händelser till helt obetydliga små skit grejer. Kolla liksom på exempel som förintelsen av judarna, massmorden på kurderna, slavhandeln i olika länder i Afrika osv osv.. Man skulle kunna tro att det där är handlingar av djur, men det är vi människor som dödar oss själva. Vi dödar varandra, vi dödar vår egen art. Aldrig sedan universum uppstod (på vilket sätt ni än tror det hände, må det nu vara evolution eller Gud) har någon art betett sig så som vi gjort. Vi har kommit längst i den fysiska utveckligen, ja, men psykiskt? Let me put it like this, tom grottmänniskorna jagade djur för att äta och inte sina "grottvänner". Jag tycker det är löjligt det som händer med världen, och ärligt talat blir jag trött i huvudet bara av att tänka på det. Jag orkar inte tjata så mycket om det här för det är redan så himla utsnackat, och inte en enda annorlunda tanke kommer slå någon av den här texten så varför ens försöka?
Trångsynta arroganta småbarn.


dööööööööööööör HAHAHAHAHA

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA OMG JA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!! HHAAHHAHA JA HAR ALDRIG GARVAT ÅT DEN DÄR CHARLIE BIT MY FINGER MEN EFTER JAG SÅG DEN HÄR ASSO DEN HÄÄÄÄR VA BÄST NU JAG GARVAR ÅT BÅDA FAN HAHAHHAHAHAH JA ÄLSKAR AFRICANS HUR DE ÄN LÅTER DOM E BÄST HAHAHAHHA

28 MAAAAAAAAAAJ SEX AND THE CITY 2!!!!


Julbullshit

Jag hatar julen fan... Man får inte ens äta något förrän ALL mat är klar!!!! Helvete va hungrig jag är... (kände mig vara tvungen att dela med mig)
dregel...

God Jul Gott Folk

Familjer runt om i världen delar denna fina dag tillsammans, en dag av glädje och ljus. Dagen handlar ej om presenter eller materiella saker. Den handlar om att vara omringad av nära och kära som man älskar och som älskar en tillbaka. Man vaknar på morgonen av att solen skiner och marken, träden, husen och allt runt omkring är täckt av vit, orörd snö. Alla är fyllda av den här julstämningen som man inte riktigt kan sätta fingret på var den kommer ifrån, men den är liksom där när man vaknar, vare sig man vill det eller inte.
Det är dagar som denna man kan önska att det fanns en sammanhållning mellan de människor som står en närmast. Man önskar att denna julstämningen omfattade de man ska vara med under dagen, vare sig man firar eller inte. Man önskar att allt bara magiskt kunde förändra sig och saker kunde bli som förut då alla satt tillsammans och pratade, skrattade och bara njöt av varandras närvaro.

Men det är dags att inse faktum, julen kommer inte få allting att bli bra, och få människor att inse vad de håller på med. Det är bara en dag, en dag som kommer vara över snart. Ingenting kommer förändras, alla kommer sitta i olika rum och göra det dem gör utan att bli störda. Den där obehagliga middagen kommer förekomma bara för att försöka dölja sanningen, att ingen av oss egentligen vill vara där, och den kommer vara över 10 minuter senare.

De flesta längtar till julen, för då är det obligatoriskt för familjen att vara tillsammans vare sig man har jobb eller skola, och är julen är en bra ursäkt för att komma ifrån alla förpliktelser och bara kunna umgås en dag. Däremot finns det vissa som ser jultiden som en plåga, man har en plikt att klistra på ett smile och agera som att man njuter av dagen..

Julen är allt en härlig tid...



.

orkar inte blogga, personliga skäl, har viktigare saker på gång i mitt liv.

Kan inte jag få denna i julklapp?

Man kan alltid önska...

multi-task...
HAHAH ORGAAASM

Jeremy Thurber - So Sorry

Inatt blire uppe hela natten grejer, för jag kmr försova mig om ja går o lägger mig nu o ska vakna sex sen... -.-
här får ni en låt :)


oldies but goodies

Idag är jag glad :) Den som förstör det för mig... HUVUDET ÅKER AV!!! hihi skojar, här får ni två väääldigt gamla bilder  på mig från 07 :) Ha en braaaaaa dag hörni!

KHALOD <3 AKI

nu vill khaled att jag ska skriva om hur mkt jag älskar honom... SO HERE I GO, THIS IS OUR STORY!!
Khaled och jag, vi är goda vänner fastän väldigt olika. ok nej ja skoja bara... OMG VILKET JOBBIGT INLÄGG ATT LÄSA!!!


iaf... Vi har kännt varandra i ca 4 år tror jag, och we are beeeeeeest friends. Han är världens roligaste att vara med, och vi kan prata om allt mellan himmel och jord :) vi känner varandra från tooooopp till tå och därför är vi väldigt bekväma med varandra (some might even say toooo bekväma, hihi u know what i mean) ehm... hans mamma önskar att jag var hennes barn istället för han så man kan säga att hans familj loves me hihihi, och min familj loves him toooo för han äter alltid upp våra rester - en väldigt underbar egenskap hos min älskade.
och för er tjejer... han är KAAAAAAATT och han har världens finaste rumpa (efter mig) men om ni vill haffa så måste jag godkänna er först och främst, så försök inte ens han är för bra för er alla :)

hmm... knas inlägg, ni kanske märker att jag är trött. AJA, INTE SOVDAGS ÄN INTE!! POSSELAINEN!



grr

iiiiiiiinte fejk

Drew - Like I Always Do

Jag vet jag vet... Alltid depp låtar. Men det är sååååååååå jag!
Inte depp asso... musiken bara! Jag älskar typiska rnb låtar från lite halvt okända artister som inte får så mkt publicitet och arbete i sina låtar.. inge jävla förutsägbar chris brown och rihanna rnb utan äkta musik som inte blivit så himla.. aa men ni vet! Utan jag snackar claude kelly, atozzio, D.Brown, Jahiem, Jay Sean, J-MF, Joey Moe, Kell, Lil Eddie etc etc.. Jag skulle kunna fortsätta i daaaagar, så behöver ni mer musik tips äre bara att fråga :)
Jag säger godnatt med denna söta låt :)


you are so amazing
you stepped in and saved my life
everytime we are together
my time is yours forever
my world is all yours
i dont wanna end up in your rearview
wanna be someone you can turn to
baby i never wanna lose you
theres nothing i wont do

Hakuna matata

Jag älskar låten, och filmen också.. Så här får ni en blandning av mina nuvarande favoriter!

Belief is all it takes

Jag och mina tjejer (love u girls) brukar alltid driva med varandra... Något vi alltid säger lite skämtsamt när vi försöker peppa varandra är att vi alla är starka, självsäkra och vackra kvinnor. Hahaha ok, jag vet att det låter totalt klyschigt, och vi säger det bara för att få oss ett gott skratt, men när jag verkligen tänker efter så är det verkligen sant.
För i jämförelse med andra tjejer, eller ska jag börja kalla oss kvinnor numera?, så är jag och mina vänner starka, självsäkra och vackra. Dock känner jag många tjejer som är långt ifrån dessa ovanstående faktorer.
Jag känner tjejer som gör allt för en riktigt, i deras ögon, fin kille. Som det nu för tiden kallas, så "tofflar" dem efter killar. Nu kan man tro att det är pga. hur fin denna killen är, med så är inte alls fallet.

När en tjej beter sig som en hund efter en kille beror det på osäkerhet från hennes sida. Hon är osäker på sig själv, och en kille som av samhället klassas som fin eller vacker, kan bekräfta henne för sig själv. Men skulle denna kille nu tracka ner på henne, skulle denna tjejer omgående känna osäkerhet över sig själv, sitt utseende och personlighet.

Det jag inte har förståelse för är.. Varför tror vi bara på det negativa som sägs om oss?
Varför får EN åsikt oss att dra ner på oss själva? Kan ett skämt eller en mening ändra allt vad vi tycker om oss själva?
Den stora frågan är, bör inte våra egna åsikter räknas mer än dem runt omkring oss? 

Tjejer.. Kom igen nu? Vi behöver inte bli helt feministiska och säga att vi inte behöver killar för att må bra, eller whatever feminister idag säger, för face it girls, we do. Men killar är inte allt, och vem säger att vi inte kan ta hand om oss själva? Visa vilka ni ÄR, inte vilka ni BLIR med en kille på er sida. En kille vill ha en kvinna som kan ta hand om sig själv, som är en hel person även om han inte finns vid hennes sida. Någon som är oberoende av hans bekräftelser.

Om jag tror på er tjejer, varför kan ni inte tro på er själva?

You wish you had a swagga' like me

Jag älskade jag mitt hår den här dagen, inte för att det syns på bilden men jag hade gjort tuuuusen flätor i ren tråkighet (finns det ens ett sånt ord?).
Jag vill göra något med mitt hår, typ rastaflätor eller något haha men jag skulle aldrig våga! Det har blivit så jävla långt nu och det känns galet tråkigt. Vad tycker ni jag borde göra? Klippa upp det eller klippa det kort? Kanske göra rastaflätor eller färga det? ;) Kom med förslag people!

Ialla fall, min jacka kommer från hm, och jag minns inte hur mycket den kostade, men tror det var runt 250 :-
Tshirten är en lång hängig modell, den är riktigt fin om man har på typ stranden med bikini under. Från GinaTricot tror det var 150 :-
Armbanden köpte jag som ett set på GinaTricot för 200 :-
Och bilden är tagen på en skoltoaleeeett! mys ;)

Me looove!

Har bara haft på mig dessa en gång hittills, och jag undrar verkligen när jag kommer kunna ha på mig dom igen i det här vädret... fan ta vintern! =/

Din sko - 200 :- ( när jag köpte dem, original pris är 400 :- )

Don't take your friends for granted

Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor, varför tar ni alltid era vänner för givet?

Det finns faktiskt viktigare saker i livet än status, fester, tjejer/killar och sex, och det är vänskap. Man finns alltid där för en person, och stöttar den genom alla dess motgångar, men ändå får man ingenting tillbaka. Varför?
Jo, för att vissa har inte insett vilka som är äkta, vilka som alltid kommer finnas där eller vilka som alltid SKULLE funnits där, om man inte tagit personen för givet.
Jag kommer inte alltid finnas här, fastän jag gjort det fram tills nu. Öppna dina ögon och fundera lite, vem är det som alltid frågar hur du mår, om du behöver något eller i allmänhet bara finns där för att lyssna på vad du har gjort under dagen och GENUINT bryr sig? Tror du jag gör det för jag avgudar dig eller för jag inte har något bättre för mig? För så är det inte alls. Det finns så mycket annat jag skulle kunna göra istället för att sitta och oroa mig över dig, eller ens bry mig om dig. Så sluta ta det för givet att jag alltid kommer finnas där för att lyssna på allt du har att säga, eller hjälpa dig med vad du än behöver. För får jag ingenting tillbaka, då fuck this. Jag har varken tid eller ork för att släppa in en till person i mitt hjärta om du inte ens vill vara där, eller anstränger dig för att vara där.

Om du älskar någon, visa det, även om det är på det lilla minsta sättet. Skicka ett sms till din vän och säg att du älskar honom/henne eller bara att du tänker på personen. Överraska din vän någon gång och dyk upp hemma hos personen med en pizza och en film eller whatever fan vet jag, visa bara att du inte vill förlora personen och att du inte tar den för givet.

 

För en vacker dag kommer du öppna dina ögon, och jag kommer inte vara kvar. Jag kommer inte lyssna på dina problem eller slösa min tid på dig. Du KOMMER förlora mig, och du kommer inte ha någon annan att skylla på än dig själv.

Fråga inte varför jag skriver detta eller vem det är till, för jag kommer ändå inte säga. :)


aaaaiit purple is the shit

tyckte bilden va lite cool :)

Svar på frågestunden :)

Postat av: Anonym
hur fixar du dina ögonbryn? Fett fina:)
Svar: Jag antar då att du menar hur jag får dom att bli "spetsiga" elr vad man ska säga :P för ingen tjej vill ju ha runda ögonbryn haha. jag kan skriva ett inlägg om "tekniken" till att få spetsiga ögonbryn :)
Postat av: S.B
älskar du mig? :$ mihihi (lek inte dum du vet vem jag är :P) fast jag vet ju redan svaret på min fråga ;):P hihiih okej en seriös fråga då:
anser du att hämnden e ljuv eller ska man bara skita i hämnd och gå vidare med sitt liv? okej en till :P : när ska vi ut och festa? you know what i mean ;)
Svar: Hahaha din orre! Jag älskar dig and you know it!
Det beror helt på situationen, men i de flesta fall brukar jag VILJA bara glömma och gå vidare pga att om jag tycker att någon har gjort någonting "fult" mot mig, vill jag inte lägga ner tid på personen för jag är bättre än den :) men ibland tar mina agressioner över och jag agerar lite för snabbt haha...
det finns alltid ett sätt man agerar, och ett sätt man skulle VILJA agera :)
Vi ska ut o festa i januari bror ;)
Postat av: sarah
1. vad använder du för smink :)?
2. har du ngn kille?
Svar: När jag väl sminkar mig, vilket inte är ofta alls utan mest bara på helger, så brukar jag först och främst använda en foundation (dream matte mousse, pga att den inte är så kletig) och sedan lite rouge bara. På ögonlocken använder jag eyliner i flytande form (Isadora) och sedan ett lager mascara på över och underfransarna. Dessutom har jag ett litet trick.. Jag brukar lägge flytande eyeliner på de där strecket över underfransarna, där man brukar lägga vanlig pennkajal, för det håller mycket längre och det blir starkare :)
SAMMA PERSONER BÖRJADE POSTA OLIKA KOMMENTARER, SÅ OM NI ÄR SÅ DESPERATA SÅ HÄR HAR NI ALLA SVAREN HIHIHIHI :) Om ni inte är nöjda äre bara att skriva igen så svarar jag gladligen ;) Poss!


Postat av: Anonym
hur fixar du dina ögonbryn? Fett fina:)
Svar: Jag antar då att du menar hur jag får dom att bli "spetsiga" elr vad man ska säga :P för ingen tjej vill ju ha runda ögonbryn haha. jag kan skriva ett inlägg om "tekniken" till att få spetsiga ögonbryn :)
Postat av: S.B
älskar du mig? :$ mihihi (lek inte dum du vet vem jag är :P) fast jag vet ju redan svaret på min fråga ;):P hihiih okej en seriös fråga då:
anser du att hämnden e ljuv eller ska man bara skita i hämnd och gå vidare med sitt liv? okej en till :P : när ska vi ut och festa? you know what i mean ;)
Svar: Hahaha din orre! Jag älskar dig and you know it!
1. Det beror helt på situationen, men i de flesta fall brukar jag VILJA bara glömma och gå vidare pga att om jag tycker att någon har gjort någonting "fult" mot mig, vill jag inte lägga ner tid på personen för jag är bättre än den :) men ibland tar mina agressioner över och jag agerar lite för snabbt haha...
det finns alltid ett sätt man agerar, och ett sätt man skulle VILJA agera :)
2. Vi ska ut o festa i januari bror ;)
Postat av: sarah
1. vad använder du för smink :)?
2. har du ngn kille?
Svar: 1. När jag väl sminkar mig, vilket inte är ofta alls utan mest bara på helger, så brukar jag först och främst använda en foundation (dream matte mousse, pga att den inte är så kletig) och sedan lite rouge bara. På ögonlocken använder jag eyliner i flytande form (Isadora) och sedan ett lager mascara på över och underfransarna. Dessutom har jag ett litet trick.. Jag brukar lägge flytande eyeliner på de där strecket över underfransarna, där man brukar lägga vanlig pennkajal, för det håller mycket längre och det blir starkare :)
2. Nej inte för tillfället, och är inte heller intresserad i att skaffa en :)
Postat av: Leodan

Varför sminkar du dig?
Hur fördriver du tiden på toa?
Tror du på någon sorts övernaturlig gudomlighet?
Tror du på ödet?
Varför förnekar du kärleken?
Finns Illuminati?
Är inte Johnny was a good man århundrates bästa låt?

Svar: 1. För att jag vill att du ska tycka att jag är snygg :$

2. Jag tänker på dig min kära vän!

3. Ja! Allah :)

4. Absolut. Allt som händer, händer för en anledning :)

5. För att det bara är en skit grej som människan har kommit på för att ha något att skylla sina idiotiska beteenden på.

6. JA!!! Storebror ser dig Leodan.

7. Ehm... Jag tänker hoppa över denna fråga.

Postat av: Felicia Beritsson
Beskriv din kattiga stil :D:D
Svar: Hahah.. Min stil är väldigt blandad. Jag har ganska skön bekväm stil, ett par sneakers, jeans och någon t-shirt kanske.. eller någon skön kofta elr liknande. färgglada kläder alltid, lila är ju min favoritfärg så de e najs :)
men jag kan också fixa upp mig ibland med highheels och någon klänning om det är rätt tillfälle ;)
Postat av: Mariam
bääästa laget? :D
Svar: BARCELOOOOOOOOONA!!
Postat av: Hanna
säg ditt bästa skönhetstips
Svar: Less is mooore tjejer! Fan varje dag ser man tjejer som ser ut att ha blivit träffade av en sminkbomb :S kom igen fan va tänker ni med när ni har tre ögonfransar, brunkrämslinje vid halsen och vita läppar? :S
Postat av: Gabriel
Hur tycker du en kille ska vara ?
Svar: Mogen först och främst, inte tänka som ett barn. Han ska vara generös och alltid ligga steget före, inte steget efter. Inte en toffel, men ändå inte leka för svår utan han ska visa att han vill ha dig och sedan låta dig ta nästa steg.
Sluta stressa förihelvete, man har all tid i världen på sig :O Och snälla sluta vara så fucking dramatiska, seriöst killar idag börjar bli som tjejer :S orkar fan inte...
Postat av: Anonym
vem är din bästa vän i hela världen? :)
Svar: Jag är min egen bästa vän, och sedan har jag flera bästa vänner. :) Om jag ska nämna namn blir det ett par.. Daniella, Julia, Khaled, min lillasyster Ala är nog dom som jag står närmast...
Postat av: dlnia
är det här din första blogg eller har du gjort ny nån gång ?
när fyller du år ?
har du och ala alltid varit så nära ?
i hur många läner har du varit i ? :P
Svar: 1. Det här är min första och enda, jag har haft denna sedan typ 2006 tror jag så det är ett tag nu :)
2. 28mars 1992 :)
3. Nej, men när vi båda blev lite äldre fanns det ju liksom mer att snacka om helt enkelt så vi blev nära då :)
4. Jag har varit i Iran (Född i Kurdiska delen, sardasht) , Turkiet, Irak, England, Frankrike och Sveeeeeeerige!
Postat av: Anonym
1.vem kan du lita mest på
2.hur är din smak på killar
3.har någon svikit dig ? (vem) ?
Svar: 1. Jag litar inte på någon till 100%, inte ens mig själv for that matter :) och jag tycker alla borde följa i mitt exempel hihi!
2. Jag antar då att du menar utseendemässigt?
Jag tycker en kille ska va ganska lång, runt 180, eftersom jag nästan är 160 (157 för att vara exakt hihi). Sedan ska han ha mörkt hår och mörka ögon, the typical tall dark and handsome type liksom.
Han ska ha STIIIIIIIIL! Det där är riktigt viktigt.. Jag ska lägga ut bilder senare på vad för stil killar ska ha typ :)
3. Ja, jag har blivit sviken ett antal gånger, men jag tror den gången som lämna grovast ärr, är när jag blev sviken av min Pojkvän och bästa kompis.
Postat av: Daniella
Vem är din bebe?
Vem älskar du mest, Daniella eller Leodan?
Varför älskar du den ena mer än den andra?
Vad tror du Kantola ger dig för slutbetyg i geografi?
Vad tycker du om Kantola?
Vilken skostorlek har du?
JÄVLAR OM DU INTE SVARAR PÅ MINA FRÅGOR!
Svar: 1. DU ÄÄR MIN BEEEBBE, BEBE!! :$
2. Jag älskar Leodaniella
3. hosthost...
4. hahahaha, beror på provet på fredag :S (faaaaail)
5. Han är stenhård!! HAHAHAHAHAHAHAAH BARA DU FATTAR HAHAHAHA
6. 36-37 hihihihi ibland 35 :$
Postat av: rittaaaaa
Jag vill veta vad du önskar dig till julklaaaapppp(a)
hahaha
Svar: JAG SA JU JAG ÖNSKAR MIG VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAGS PRESENT ISTÄLLET :O KERRRR!!
Postat av: S-boy
hur kommer det sig att du är så sööööt ?
Svar: Jag äter godis heeeela tiden :$
Postat av: anonym
vka bloggar läser du ?
Svar: Julias, min syster alas och daniellas hihihih länk finns på sidan :D ibland klickar jag mig in på baves blogg också
Postat av: Annie
jag har läst din blogg sen 2007 faktiskt. im a big fan off urs :$
jag har ett par frågor.
1. om man har följt dina blogg som jag gjort så märker man hur ditt skrivandet har förändrats. du var mer djup förut, nu verkar det som om du inte är det. så jag undrar varför..
2. på sistonde har du videobloggat. skulle man kunna få se din outfit nångång, att du står upp och visar vad du har på dig. ( jag är ingen pervo:P är bara nyfiken på din outfit)
3. hur många läsare hade du när du börja blogga och hur många läsare har du idag?
bra blogg! :)
Svar: Shuuuululu Annie! TUNG DU E!!!
1. hmm... för jag orkar inte skriva ner mina känslor och grejer längre, de känns som a waste of time helt ärligt. Plus att så fort ma skriver något börjar folk typ tycka synd om en och grejer, och sånt pallar jag INTE med :P
2. Visst kan jag göra det, jag har funderar på att lägga ut lite såhär dagens outfit :)
3. weeeeeei, när jag började skriva hade jag jävligt mycket faktiskt, tom så det kom fram folk till mig och fråga om jag va kurdi hahaha och jag brukade få mail osv där folk sa att dom tyckte om min blogg..
idag när jag har blivit så dålig på att blogga (känns som jag typ har blivit gammal och mina lillasyster har tagit över min plats) så har jag ca 70 unika läsare per dag.. :)
Tack snygging! ;)
Postat av: anonym
1. Hur gammal e du?
2. Vart bor du?
3. Vilken skola gåru i?
Svar: 1. Jag är 17år och fyller 18 om mindre än ca 4 månader :)
2. Jag bor i en liten håla som vi kallar väsby, unfortunately ;)
3. Jag går andra året på Rudbeckskolan i Sollentuna och läser Sam, Specialutformning. Juridik från början men nu är mitt huvudämne Engelska
Postat av: gulnaz
vilka är dina närmaste vänner?
har du NÅGON hemlighet för din syster? eller har/kan du berätta allt? :)
Svar: 1. Jag har skrivit deras namn lite längre upp :)
2. självklart berättar jag inte ALLT. Det finns ju vissa saker som jag inte berättar för någon. :)
Postat av: Anonym
vad hade du för betyg i svenska när du gick ut nian?
och engelska o so? :p
Svar: Jag hade MVG i svenska, engelska, historia, geografi, samhällskunskap och VG i religion :)
Postat av: Anonym
kan inte du berätta steg för steg hur du fixar dina naglar? :) och visa på bild? :)
Svar: Jo visst kan jag göra det, det kan jag göra när jag skriver om ögonbrynen ;)
Postat av: Anonym
vad hände egentligen mellan dig och adnan? du har skrivit om honom sen din blogg började typ, och nu har du tagit bort alla inlägg om honom. Dina läsare är väldigt intresserade :)
Svar: Jag har inte velat gå in på det här så detaljerat, för det tillhör ändå mitt privatliv. Men kortfattat började han tro på massa lögner min fd. bästa kompis sa om mig och han försökte typ göra hämnd på mig och grejer, och till slut blev det bara för mycket så vi sa hejdå för alltid efter tre fina år
Postat av: Anonym
.Drömjobbet i framtiden, alla kategorier?
.Hemskaste läraren du någonsin haft?
.Ditt finaste minne?
Svar: 1. Först och främst skulle jag ju vilja kunna hålla på med musiken, men det är en dröm som man har i hjärtat liksom och sen har man tur så blir det något utav det.
Jurist är något jag funderat på också, men jag tror nog jag ska plugga engelska på universitetet, kanske plugga utomlands något år :) London eller New York då.
2. Hm... Gud.. skit svårt att komma ihåg :O Jag hade en historia lärare när jag gick i ettan på gymn, hennes lektioner somnade man typ till varje gång :P
JUSTJA!! Min gamla musik lärare på grundskolan som bara gav mig VG pga. att han tyckte att "mina erfarenheter inom musik borde göra så jag kan visa mer än alla andra elever, och därför dömmer han mig inte på samma sätt som han dömmer dom"
Helt sjukt, han tyckte att jag inte ska dömmas efter samma kriterier som alla andra pga att jag "kunde" mer om musik :S hel galen va han..
3. Mitt finaste minne... Jag tror mitt finaste minne är från när jag var liten och sprang i sandlådan och allt jag tänkte på var sanden som jag hade mellan tårna, och jag hade inga bekymmer i världen.
Postat av: S.C
gillar du jihang?
Svar: HAHAHAHAHA ASSO GUD JAG VET ATT DE ÄR SOROOSH ELR SAM! fan va jag hatar er hahahaha de e synd om snubben de räcker fan
Postat av: zikoo
ey! jag såg dig i väsby förra veckan. jag tror inte du minns mig. vi brukade softa förut med sayman och gänget.
såg på msn att du hade frågestund.
har du kille eller? ;) och vad är viktigast, utseende eller personlighet?
Svar: Nej tyvärr asso har lite svårt att komma ihåg namn men kanske de kanske :)
Nope de har jag inte, och självklart är personligheten viktigast :)
Postat av: julia
varför är du så speciell (menar inte på ett positivt sätt)?
varför va du en kickersbrud?
torkar du dig framifrån eller bakifrån när du kissar?
kissar DU i duschen?
varför har du så stor rumpa?
visst saknar du mig?
Svar: 1. För jag e BÄÄÄZT
2. För jag var en störd liten ungdom :P
3. Från sidan.. DEN DU ;)
4. Hela dan varje dag
5. För jag e KURD
6. Mer än allt :(
Postat av: julia
KAN DU SVARA PÅ ALLA FRÅGORNA NU?!
Svar: Ja, det kan jag :D:DD::D:DD

slutspurten

KOMIGEN FOLKET 7 KOMMENTARER TILL OCH JAG SVARAR!!! YOU CAN DOOOOOOOO IT



PRINTSCREEN <3


Jag älskar dig

bh <3

tiden rinner rakt ut ur mina händer

Älsklingen jag älskar dig av hela mitt hjärta o ja saknar och tänker på dig lika mkt som stjärnorna utvecklas o blir fler o fler :$
du är konstant i mina tankar ja svär ja älskar dig mer o mer för varje dag o natt som går.
Ditt vackra leende är som en bild i mitt huve som jag inte kan radera.
Jag vill inte ens radera den bilden för just ditt leende ger mig en enormt stor lycka i mitt liv, ditt leende är mitt ljus i mina mörka dagar.
Kommer aldrig sluta älska dig min ängel, ska va med dig till allt stannar i våra liv
Ska va trogen mot dig, ska behandla dig som en prinsessa, vetu vf?
För du är adnans prinsessa.
Du är en del av de som bygger upp mig och gör att jag håller mig stark och levande.
Du är min ögonsten Akar Kadiri!
JAG ÄLSKAR DIG KOKOSBULLÄ <3
Nu är jag äntligen trött och kan sova fastän ja saknar dig gonatt dlakam :$
Älsklingen jag älskar dig av hela mitt hjärta o ja saknar och tänker på dig lika mkt som stjärnorna utvecklas o blir fler o fler
du är konstant i mina tankar ja svär ja älskar dig mer o mer för varje dag o natt som går.
Ditt vackra leende är som en bild i mitt huve som jag inte kan radera.
Jag vill inte ens radera den bilden för just ditt leende ger mig  enorm stor lycka i mitt liv, ditt leende är mitt ljus i mina mörka dagar.
Kommer aldrig sluta älska dig min ängel, ska vara med dig till allt stannar i våra liv
Ska va trogen mot dig, ska behandla dig som en prinsessa, vetu vf?
För du är -----'s prinsessa.
Du är en del av de som bygger upp mig och gör att jag håller mig stark och levande.
Du är min ögonsten Akar Kadiri
JAG ÄLSKAR DIG KOKOSBULLÄ <3

Nu är jag äntligen trött och kan sova fastän ja saknar dig, gonatt dlakam <3

Pensando en ti


"The new world order"

"Illuminati want my mind, soul and my body. Secret sociaty, tryin' to keep they eye on me"

Allt är en konspiration, öppna era ögon och se, "storebror" planerar global dominans!! DOM VILL SKAPA EN VÄRLDSDIKTATUUUUR!!



ÖPPNA ERA ÖGON FÖR GUDS SKULL!

BRRRRRRÄP

vilken jävla helg...

..

http://svtplay.se/v/1796175/varldens_konflikter/del_6_av_8
lyssna och lär er om kurdernas förtryck.

DÖÖÖÖÖR

HAHHAHAHA WEEII NÅGON SATSAR ASSO VEM ÄRE SOM ÄLSKAR MIN KEFFA BLOGG SÅ MKT HAHAHA DÖR AV GARV SAMMA PERSON KOMMENTERADE TYP 10 GGR MED OLIKA NAMN OCH TROR INTE JAG SER ATT DE SAMMA IP ADRESS OCH TID PÅ ALLA HAHHAHAHAHA KEEEEEEEEEEEEEFFFFF

MEN DET HÄR ÄR DET ABSOLUT SISTA!

Jag va bara tvungen... Mitt hår är för snyggt för att inte visas fastän ni är otacksamma jävlar som vägrar kommentera.
Observera att det endast är uppsatt av en pinne hihi :D






BÖRP

Nej nu blir det inga mer inlääägg fan! NI ÄR SÅ JÄVLA KEFFA PÅ ATT KOMMENTERA SÅ JAG STREJKAR TILLS NI BÄTTRAR ER!!

RSS 2.0