låååååååååång jävla dag, men chill.

drog till stan vid 2 med tjejerna (anni, rana och cemo) för rana och anni skulle träffa någon. medan rana va med nån så drog resten av oss runt i gallerian. när de va klara åkte vi till slussen där vi skulle till en kompis restaurang men de blev oxå knas, zozo kom och vi åkte tillbaka till stan där vi träffa två snubbar, jag hitta på en ursäkt och vi drog så snabbt som möjligt. hahahah aso så jävla kul uft om ni ba visste alla detaljer, men är för trött för att gå in i de.
vi tagga till väsby och jag åkte hem för att käka och byta till mjuuuuuuukis mitt livs kärlek, älskar dig bebo. sedan åkte jag till videobutiken där kawa (broshans kompis) hjälpte mig välja ut en skräckissom jag och tjejerna kolla på hos rana och cemo, iiaaaaaaak va äcklig den va uschuschusch. jag och anni taggade för en halvtimme sen typ och hämta våra systrar på festen de va på i ladan och sen drog vi hem. så himla skönt att ha tvättat av sig allt jävla smink, nån mer som hatar när de kliar så fucking mkt :S?
aaja, nu sitter jag iaf o snakkar me mr man.. jag saknar dig oxå bara så du vet, skit mkt. only time can tell how our futures will end.

aja, my head hurts och jag är hungrig. FOOOOOOOOOOOOD :@

hihi vi tog paparazzi bilder på zozo :D


peace hoes

adidasfreak

kom nyss hem, va i stan med syster och kusin och köpte adidas tröjan jag snackade om, lägger ut en bild på alla mina älsklingar lite längre ner :D vi drog till skanstull och käka för jag skulle visa dem affären där det finns bamboo örhängen men vi orkade inte gå för det började spöregna så vi drog till gallerian där syster köpte skor och sedan åka vi hem. kanske träffar tjejerna ikväll om jag orkar men det regnar så vi får se, vi kommer iaf INTE vara utomhus.
är irriterad, förstår inte hur man fortfarande kan bete sig som en 10åring snälla vi är snart vuxna dags att börja växa upp eller va tror du? sluta lek gangas mangas och kom ut ur den här blattesnorunge attityden du har, barn.  

och du..  orkar inte gå in på det, blir bara deppad. men jag gav mitt allt men du förstörde allt. du kommer ångra valet du gjort i slutändan, för du kommer se vad som egentligen är rätt för dig. bara Gud vet hur mycket jag brydde mig om dig.

aja, ni som känner mig vet att jag inte deppar för killar, de inte ens värt de :D bara att gå vidare, jag klarar mig alltid!

btw, my darlings :$


hey hoes

måste börja med att säga att I HATE KAJSA LINDÉN! Hon väcker mig kl 2 med ett sms där de står vi ska åka till stan typ, nu?! så jag stress fixade mig och mötte henne. vi drog till speedway där hon köpte en tshirt till dansen och sen gick vi o käka frukost på DONKIIII (a) yea, that's our home bitches. har saknat den orren haha alla älskar vår humor (a)
CALL ME SKANK!! :@ mähä.

vi åkte till adidas outlet efter det och kollade på grejer, hihi hittade den svarta adidas rasta där som jag har letat efter överallt som de sa var slutsåld överallt. IN YOUR FACE BITCHEEEES :D ska åka in o köpa den imorn för att lägga till i min sexiga adidas samling, har fyra st nu (a) aaahwell, imorn blire stan sen antagligen hem till rana och cemo för mahe och devran kmr, kuuuuuuligt.. bööörr.


hahahaha sorry hoe :$

 



Vila i frid alla som dog i brandkatastrofen i göteborg.. 10 år idag.

idol2008

hallooooj. dagen började tidigt på scandic hotel där jag och min kära syster skulle äta frukost hos mamma som jobbar där. (jobbar också deltid) haha och alla idoldeltagarna va där, heeelt flummiga de satt o vinka o drev me mig o min syster.. en av dom är skiiiit fin shit, galna ögon.
aja, vi va där till typ 2 - 3 sen gick jag till rana där de va riktig galet haha allt hår skulle bort på alla. HAHAHAH, noppade alla syrran rensade lite ansiktshår sen khallas vi va redo att gå ut. hahaha så skön dag aso..
vi skulle träffa några kompisar men vi palla inte åka till stan så vi drog till lidl köpte godis chips cider sen kolla på kniven i hjärtat hos anni.. bäääääääääästa, kan kolla hur många gånger som helst asso!


nu sitter jag här iaf och pratar med mitt hjärta. puss på er

ska bli en bra söndag

aluu, vaknade för typ en timme sen och drog tillbaka kl en timme faaaaaan va skönt haha låg och drog mig lite :$ kusinerna från gbg kom förbi en snabbis innan de skulle nånstans, och nu sitter jag här helt snuvig. igår drog jag, rana, helin och nor till kista och planerade att kolla på film hos nor på kvällen men det blev ändrade planer. så jag cemo rana och anni chillade hos rana och cemo hela kvällen istället. idag ska ja o rana träffa haidar och de från tumba, saknat haidar kraallig :D hahah, kommer bli en skön dag iaf.
är även glad att de lugnt nu mellan mig o bebis, och nästa vecka kommer duuu.. helt lycklig.

slänger in ett par bilder på åsnorna shaw och ala igår hahah, cpfall.


puss på er åsnor

lov

har varken tid eller ork att skriva långt, du dödar mig här asso. vilken idiot jag är. menmen, lov nu iaf. ska njuta även fast jag blivit sjuk, i dont care. måste gå fixa mig nu, peace.



i'd put you first the rest would come last and i wouldn't care about anyone else..

gaaah skjut mig.

inte sån skön start på dagen, började med grov ångest från igår kväll.. ajaa, inget att göra åt i guess. vi fick tillbaka våra samhällsprov, fick ett VG, it's all good. julia du vann, nu får vi se om jag också gör det :/ i know him to well gurl, it's not gonna happen. va hemma kl 5, gjorde en manikyr och kollade lite på the hills, haha så fucking mkt drama att de pallar aso.. nu sitter jag här, ingen aning varför, blir ba deppad. aja, peace.


my heart is in two different places..

vi är grabbar direkt från förorten, och vi bor i nooorrorten aina spanar och soc ger oss cash..

jaaa, ken ring. tuuuung.. igår pluggade jag nog ca 6 timmar till provet idag, damn va mkt de vaaaaaaa.. gjorde det idag, gick väl helt ok. haha visst tjejer? ;)
köpte spel idag till xboxen och ps3n, fifaaaaa :D! ska slå maada och biggie, så måste träna (a) hmm, har ba spelat lite idag, pratat med min äälskling och firat sturebrurs 19års dag, Grattis dlakam jag älskar dig! ska nog sova snart.. är frustrerad.

peace!

jag är hungrig.... -.-


kort inlägg

sho orrar. seg söndag, kom nyss hem käkade med kussarna, mamma o syrran egentligen skulle jag plugga hela dagen men vem kan motstå valentinos kebab? ahwell, måste tvinga mig själv till böckerna nu, för varje gng ja säger att jag ska plugga hamnar jag framför tvn så jag har praktiskt taget inte fått något gjort.
HSM3 med kussarna och syrran i helgen? would be nice. Peace

Ok helg

Kom hem för ett litet tag sen, träffade Rana och Anni vid fyra och snackade lite.. Gud, varför ska det alltid bli såhär.. :/ Finns här för dig älskling.. <3
Mot kvällen mötte jag Lao och Cemo för de skulle komma lite folk vi skulle chilla hos Lao, men planerna blev lite ändrade. Orkar inte gå in på det mer, blev en helt ok kväll ändå. Har fått ps3 och xbox hem oxå.. Den där broshan asso, vad fixar han inte -.-? Aja, imorn måste jag verkligen tvinga mig själv vara hemma hela dagen och bara PLUUUGGA. Är så nojig för mitt prov på tisdag aso fattar ingenting abo abo. De knas.

Pass, är irri. Godnatt.           - kurdi

Det finns ingen mening i det hela

Varför tas alltid de yngsta från oss först?
Varför ge någon liv om de inte får leva det?
Varför inte få en chans att säga hejdå till dem som står en närmast och varför leda ett sådant olyckligt öde?


Tårar fälls och man går igenom det hela så många gånger för att försöka övertyga sig själv att det hände för en anledning. Det finns ingen mening i det hela, ingen mening med att du lämna jorden. Så ung, så oskyldig.. Ska be gud vara med dig där uppe och jag hoppas verkligen du mår bra nu.

Vila i frid.

dööööööd

Lääängesen jag va såhär trött och irriterad aso.. Längsta dan i skolan shit från 8.20 till 16.00 med typ ba högst en kvarts raster inge hål ingenting, skit jobbigt.. Va hemma kl 5 och nu ska vi tydligen få gäster, några kusiner kommer. Skulle ut ikväll, men nu går inte det heller eftersom att jag har prov på tisdag och jag måste vara väl förberedd, så jag får väl sitta hemma och plugga ikväll i guess :( Aja.. Man kan väl inte alltid få som man vill i guess,  imorn ska jag fan ut iaf..

Slänger in en bild på lilla söta Liz när hon försöker leka paparazzi, hon borde ha lärt sig att de bara är jag som är de ;)


peace hoes


cellphone drama

Halloj! Diskade nyss klart, kändes som jag höll på i timmar.. Kom hem runt sex tiden eftersom jag var tvungen att dra förbi centrum hämta upp mina nya mobil, manikyrsätt och lite grejer till mamma. Haha, vet att de många som har frågat nu varför jag har fått tre nya telefoner på en vecka och ska föööörklara nu. Hade en mobil som var ca 3 månader gammal och den hade blivit lite cp och jag hade tappat kvittot så det fanns inget att göra. Min älskade bror som är väldigt framgångsrik inom försäljnings branshen fick en sprillans ny w302 från jobbet som va till mig. Efter två dagar sa Akam att jag kunde få en W760i istället, en som han nyligen fått från jobbet också men inte behövde längre eftersom han fått två såna datatelefoner som ser ut som datorer haha. Och seeeen så va det där stället man stoppar in laddaren lite seg enligt mig så Akam fixade en ny som jag hämtade idag! Ojuste Mamma fick också en ny mobil, den där skit snygga lilla w350, men den tycker hon är komplicerad -.-.. Ajaa, där är hela historien iaf hahaha. Är helt utmattad, men jag måste försöka få in lite plugg ikväll.. Har samhällskunskap prov på tisdag, politik. SKOOOOOOOOOJ VA? No, måste plugga på helgen också, knasens morsa.

Helt ointressant inlägg, men men livet är hårt ibland.
Au revoir

Italiano

Sitter på Italienskan, skrev en liten presentation på Luciano Pavarotti. Sitter och kollar lite på aftonbladet nu bara i väntan på att alla ska bli klara.. Har bara Levnadslära sen slutar jag. SKÖÖÖNT!

Puss

jag hatar bangare mest i hela världen

Kom nyss hem, HEEEEEELT sliten. Trött, hungrig, ont i fötterna, arg. Så fort jag slutat åkte jag och Aqbal från skolan till väsby för bråket, jag ställde upp för yaninas skull och hade fixat lite folk för nån snorunge från väsby hade tydligen fixat hur mycket folk som helst och ville bråka så vi bestämde halv 4 i väsby. Vi stog där till fucking kl sex och ringde henne 20 gånger minst och de säger vi kommer vi kommer, hoooooooooorungar är sjukt kaxiga i telefon säger dem ska göra värsta grejerna sen dem kommer inte utan istället smyger de upp bakvägen vid bussarna och sätter sig på bussen och åker iväg. äckliga barn som snackar så fucking mycket men inte ens kan backa upp för det sen, ooooooh har flipp är helt död vill ba sova. Har sovmorgon imorgon också till ett för historia A och mentorstiden är inställd, hur skönt som helst. Behöver maaaaaaat, nu nu nu.. mmmmmmmmmmmmm, kebab..


aja, sug min kuk är irriterad hejdå orrar

I don't like the morning after.

Fööör mycket hände igår.. And now i don't feel so good -.- Träffade Rana och anni vid sex tiden vi skulle träffa devran, mahe o dom så vi gick runt me dom lite haha så sköna sen drog vi till la familiga, thats where all the magic happens you know ;) Cemo kom efter ett tag och vi tagga till vega ett tag sen lämnade vi killarna i station runt nio och rörde oss hem till cemo och rana eftersom vi skulle hiiiiiiiiinkish haha. Girls night you know =D ooomg hahaha kan inte komma ihåg när vi hade sådär kul sist, jag ÄLSKAR att alla verkligen släpper loss när de druckit och liksom ba säger och gör allt de känner för. Det är skönt som faaan! Vi hade iaf skit kul, och sen runt 11 tiden hände det massa grejer som kanske inte va så kul men jag ändå bra i guess, man lär sig så mycket så mycket från såna upplevelser. Vi behöver väl inte gå in på det så mycket mer än att bara säga att vi alla har öppnat ögonen rejält efter det här.. Aja, all 'n all it was a damn good night. Är nöjd med min helg, är ni?
Idag ska jag nog plugga bara och städa lite hemma. Får se om de blir något mer.

Måste bara tillägga att jag älskar min familj mer än allt, Mamma Pappa Akam och Ala, ni är mina änglar och allt ska bli bra nu..

Rana och cemile, ni är en del av min familj. Ni är mina bästa vänner, inget har någonsin kommit imellan våran vänskap efter alla dessa år och det kommer inte göra det heller. Rana canim, Cemo askim.. Ben sisi seviyorum.

 

Haha, vad ska man säga? Vi mecka galet bror

och så såg jag ut igår :)


- kurdi


skön början på en helg

Hallooooj, har inte hunnit uppdatera än eftersom att jag drog iväg till stan vid sju och jag va hemma från skolan vid 5, va tvungen att fixa massa. Kom hem nyss iaf, träffade en killkompis i stan och vi gick runt o chillade lite, drog till väsby runt 10 för att träffa cemo och alla på la familiga där ALLAAAA va heeelt hinkish hahahah de va skit kul när grabbarna sjöng karaoke, och tjejerna hade lovat att sjunga efter men vi tagga efter att ha spelat in dem lite mitt i när de sjöng, hahah knas. Tror de blir hink med tjejerna imorn, eller så ska jag jobba på Sverige - Portugal matchen i råsunda, VIP u knoooow ;) hahahah.

PEACE AND LOOVE TO THE WEEKENDS HOE!
- kurdi

chill dag

Heeeello handsome! Har varit en fett skön dag hittils, började halv 11 tog klassfotot och slutade efter det. JAG FICK STÅÅÅÅÅ! :D Helt överlycklig blev jag haha. Det roligaste var att han ställde mig daniella och amal exakt bredvid varandra hahah svartskallarna tillsammans, helt synd haha. Jag och flicks drog till stan efter det, åt och gick bara runt och hade kul. Trivs verkligen i ert sällskap era söta åsnor! Ska nog ut om ett litet tag, men måste plugga innan det och när jag kommer hem också tror jag..

Hahaha skönaste idag -


Random snubbe - Tjena du är fan skit söt, kan jag få ditt nummer?
Akar - Om det är ödet, så kan du gissa det ;)

hahahahahaha, knaaaas. Meeen men, här får ni se några bilder från idag!


Puss på eeeer katteer!
- kurdi

snabb updidation in the nation

Skolfoto imorn då, inte direkt skit psyked about that men men det får gå som det går i guess.. Har fått en ny mobil btw av min älskade bror, sony ericsson w302.. Min andra va rätt ny ändå har ba haft den mindra en ett halvår men jag hade knasat den lite så min älskling fixade en ny, och mamma fick också en ny. Han brukar ofta få mycket gratis prylar från jobbet som mobiler, mp3, ipodar och annat skit för att han är så duktig. Han har nyligen blivit någon sorts chef och kommer tydligen tjäna mer än mina föräldrar haha, och snubben är 18. Är hur stolt som helst över min bigbro' :D..
Elissa gjorde någon cool grej med min röst, hon tog en inspelning där jag sjunger (yes, i sing) och la bakgrundsmusik och massa sexiga effekter.. Låter hur tungt som helst haha.
Aaaahwell, ska jumpa in i duschen nu sen sova, börjar halv 11 imorn har fotografering sen slutar jag!


Woooooonderful!
- kurdi


Här är min vackra mobil, hahaha man ser mig i skärmen :$



Top 14

Shoo era sexiga jävlar. Kom hem för typ 2 timmar sen, slutade halv 1. Ska träffa Lao lite senare, ingen aning om vad vi ska hitta på men de blir nog chill. Skrev krönikan idag, det gick rätt bra hoppas jag. Ska nog ha en liten ned räkning på världens sexigaste män från 1 - 14, enligt mig iaf! Skriv sedan vad ni tycker och om ni tycker någon sexbomb fattas, kanske har glömt någon ;) Har tyvärr inte lärt mig hur man lägger in många bilder i ett inlägg, har ba lyckats kunna lägga in en per inlägg :S Någon som kan förklara hur man gör? Aja, ni får nöja er med en bild på my handsome number one man!

14 - The rock
13 - Nick Cannon
12 - Channing Tatum
11 - Tupac Shakur
10 - Marques Houston
9 - Tom Cruise
8 - Michael Ealy
7 - Omarion
6 - Chad Michael Murrey
5 - Usher
4 - Colin FarrelL
3 - Taye Diggs
2 - Columbus Short

1 - WILL SMITH, MIN FRAMTIDA MAN!




tråkigt inlägg, läs inte.

Kom hem för ca en halvtimme sen, och daaaaaaamn vilken slow dag det har varit.. Somnade nästan på alla lektionerna, och när vi hade två timmars samhällskunskap sista lektionen så somnade jag också! Måste varit däckad minst en halvtimme.. Knas. Har en krönika att skriva, och det är liksom min grej så det borde väl inte gå så dåligt? Har skrivit krönikor i flera år nu och har aldrig fått några klagomål, men vår lärare är så fucked up i skallen så det skulle inte chockera mig om jag inte skulle få mer än ett VG på det där.. Fick reda på igår att den ska va klar imorgon!? Måste spendera resten av dagen på den dårå eftersom att jag inte ens kommit på nått att skriva om. Tror jag ska blanda några av mina gamla krönikor, texter och citat för att göra ett snyggt arbete. Very clever, i know. Hihi jag prövade Albins coola mössa medan vi väntade på bussen, hur kattig som helst.. Tills jag fick reda på att det va kaninpäls! Iiiiak, blev skit äcklad.. Vad tycker ni om det? Är det rätt att "ha på sig" ett dött djur?

Aja, till ett mer cheerfull ämne, jag och tjejerna satt på donken på håltimmen och kom in på giftermål och barn (?). Och jag kom på hur otroligt rädd jag är för att skilja mig! Tror inte jag skulle klara av det? Det är väl fortfarande tidigt att prata om sånt men jag vet iaf med säkerhet att jag vill gifta mig och ha barn.



Vad tycker ni, lockar det inte!? :$


Ringen är btw köpt på guldfynd för typ 80 spenn hahahaha. Men erkänn den är grovt kattig?
- kurdi

bara lite snabbt sådära

Kom nyss hem åsnor, träffade rana, cemile, miriam och berivan och gick och käka på la familiga.. Lika kul som alltid haha de som jobbar där är cok sköna.. De va lite folk som hade snackat skit fick vi reda på så vi åkte ner till malmvägen allihopa förutom cemile som mådde dåligt och snackade med guzzarna. Haha folk dem är knas, men men.. Serdar ville prata med Rana och eftersom han ändå var där och skulle till väsby skjutsa han oss tillbaka. Och nu sitter jag här, ont i fötterna och trött. Ska fixa lite grejer till en kompis sen ska jag nog plugga lite, även fast jag har gjort allt. Det finns nog något jag kan hitta att göra haha..

Puss på er zexiga jävlar!

- kurdi



en gullig bild på mig och min älskling della today in the school, är hon inte söt pojkar? :D


knaasens morsa

Lyckades fixa hink igår tack vare världens bästa bror och bra vänner, träffade tjejerna runt 8 halv 9 och plockade upp resten vid farbror. Vi gick ner mot dragon och jag mötte jessica samtidigt, sen gick vi upp mot elkas där vi bad matte skjutsa cemile för att hämta vodkan och sedan gick vi till ferren, väl där var det baaara knas. Folk gjorde ljud i porten, folk som inte skulle bli blev utkastade, jag bråkade med hälften av folket där och vår vodka blev baxad. Stööörsta knasen. Det slutade med att tjejerna och jag taggade därifrån efter många om och men. Och det blev inte lättare att snacka med folk när hälften var helt hinkade.. Meeenmen, vissa helger blir inte så lyckade som man alltid vill att de ska vara!

Idag har jag bara pluggat i ca tre timmar och är klar med allt, fiiinally.. Ska träffa Ava lite senare i think, in the rain. Skoooooooooojj.. Aja.. Orkar inte skriva mer i'm bored.


slänger in en liten bild på moi, bara för jag vet hur söt ni alla tycker jag är :$


OJUSTE! Alla kurdjävlar som läser de här haha kolla den här videon: http://www.youtube.com/watch?v=89mLPAUqAxI&feature=related
Det är några av mina åsnekusiner haha så jävla sköna..


weekend

Feeett skön kväll igår med tjejerna haha vad gjorde vi inte? ok det regna när vi kom ut ur restaurangen men de stoppade inte oss från att ha kul :P Kom hem och däcka direkt så jag försökte mig inte ens på att skriva ett nytt inlägg haha. Idag blir de fest again och jag behöver någon som kan fixa hink. Skriv i mina kommentarer om ni kan fixa, peaaace and löööv hoe's cya tomorrooow ;)





Whoever you are, Love kan be crazy..

jiggitäääy

åååterigen helg, kan inte förklara den enorma känslan av LÄTTNAD! Har dödat mig själv hela veckan för att inte ha några läxor till helgen och nu sitter jag här helt jävla carefree. Kom nyss från skolan, måste stressa lite för att hinna fixa mig och allt till ikväll. Ska möta upp tjejerna kl sex och sen kommer jag inte sitta vid datan mer idag så jag slänger in ett inlägg imorgon också förhoppningsvis, piiiiiiiiiiiz and laaav all ma hoe's out there in snitch city (väsby)

cyaaaaa, wouldn't wanna be ya

 



When you can admit you need that person, thats Love..

skjut mig någon

Varför gör jag såhär hela tiden? Tårarna bara rinner och rinner och jag vet inte ens varför. Det finns ingen riktig anledning känns det som men ändå kan jag inte sluta.. Ingen vet, ingen vet vad som händer bakom stängda dörrar och alla dessa falska leenden. Vad ska jag göra? Allt jag väntar på är en ny chans från Gud, håller tillbaka alla känslorna eftersom jag tror Gud snart kommer vända på allting men nu tror jag att jag väntar förgäves. Alla pratar så mycket om lycka och att man är lycklig, men jag tror aldrig jag har kännt RIKTIG lycka!? När jag tänker efter kommer jag bara på att ha känt mig lycklig vid olika tillfällen, men aldrig lycklig för mitt liv. Trodde det var så för alla men börjar inse att det inte är så det ska vara? Jag känner folk som har ett lyckligt liv? Som är lyckliga hela tiden liksom.. Vad måste jag göra för att ha det så? Vill verkligen ha det så.. Jag vill inte gråta mer, jag vill inte känna så mycket olycka och jag vill minst av allt vänta längre på en vändning.. Jag orkar helt enkelt inte. Vad ska jag göra nu?



Love is eternell..

Long time no see..

Kändes konstigt att snacka med dig igen, men vet fortfarande att jag inte kan lita på dig. Aja, trevlig kan man ju iaf vara. Mådde inte så bra imorse, har kommit ner med en förkyldning så jag sjukanmälde mig idag. Mormor bor nära här så jag ska gå ner till henne snart och städa. Kanske träffar kajsabajsa senare idag också, but we'll see.. Ska städa lite nu sen gå till mojmoj som jag älskar mest i hela världen, hon är min ängel.



Love is hard..

RSS 2.0