Love is unstoppable

Jag tror jag måste vara totalt efterbliven, eller så har min torka på kärleksfronten varit väldigt lång eftersom jag verkar vara den enda som missade när kärlek slutade handla om kärlek, och började handla om allt annat.

När slutade kärlek handla om att man vill vara i någons närhet? När allt man tänker på är den andra personen, och när ett sms från han eller henne kunde göra hela ens dag. När man inte kan sluta tänka på den andra eller inte klarar av att vara ifrån varandra. När slutade kärlek handla om att bara va? Att bara vara med varandra? 
Allt folk nu tänker på är vad man har för stämpel på förhållandet. Är vi på G? Är vi tillsammans? Ser han mig som en vän eller mer än en vän? Varför vill han träffa mig? Gillar han mig eller vill han bara ha en grej? Folk kan inte vara ärliga nuförtiden. Allt är ett spel.. Vem ska höra av sig först? Ska jag leka svår? Tycker han jag är för lätt?

Snälla people sluta göra allting till rocket-science, det är inte så komplicerat, det behöver inte vara det. Om du gillar någon, säg det bara. Om du vill vara med någon, var det bara. Om ditt hjärta känner att du vill vara med någon, va med personen. Sätt inte stopp pga. onödiga saker som stämplar, rykten eller anseende. Skit i allt annat än kärleken, för om ni låter kärleken blomma är den ohejdbar.

Tåls att lägga upp igen

Cry whenever you feel sad

Smile whenever you're happy

Don't let anyone put you down

Don't let anyone tell you how to live your life

Treat your loved ones with love and respect

Don't lie if not for a good cause

Don't do anything to make anyone else happy, if it makes you sad

Be selfish - You can't help others until you help yourself

Go to the movies by yourself

Never be afraid to show others whats inside your heart

Never care what random people think about you, the only thing that matters is what the people that love you think

Don't change so that someone will love you

If someone doesn't want you, if someone doesn't show you that they care, if they don't think you're worth it - Let that person go

Don't wait around for that special person to notice you, MAKE them notice you

Stand out, be extraordinary

Always speak your mind, it doesn't matter what people think

If you're gonna love - Do it from the bottom of your heart, love from your soul and with all that you are. Never any less.

Try to think outside the box, try to understand your fellow human beings and the way they live.

However, NEVER try to understand the way MANKIND works, you WILL want to shoot your brains out, there is a difference you see.

Don't take life for granted, we might all die tomorrow

So go out and do whatever it is you want to do with your life

This is your life and nobody else's, so live it the way you want to live it, never let anyone effect the way you live

Have the world be your canvas, and you be the brush

Paint the world with any colors that you like, in any way that you want

Be Picasso, be Da Vinci or be Van Gogh

The world is right there in front of you, don't fill your life with days, fill your days with life

Free your heart from troubles

Free your mind

Be free at heart

Be a free spirit

Just be free, it's much simpler than it sounds.

Free your heart from troubles

Free your mind

Be free at heart

Be a free spirit

Just be free, it's much simpler than it sounds.

 

- Akar Rad


Kärleken är blind.

Insidan, det är den som räknas.
Borttappade ord som ingen förstår.
Endast dem som har, det som folk kallar oturen, att inte se.
De blinda.
De som inget annat val har än att se insidan i alla.
De som älskar för att älska.
Kärleken ÄR blind.
Insidan, det är den som räknas.
Borttappade ord som ingen förstår.
Endast dem som har, det som folk kallar oturen, att inte se.
De blinda.
De som inget annat val har än att se insidan i alla.
De som älskar för att älska.
Kärleken ÄR blind.

Det är tråkigt att vi kommit dit vi är idag. Det är tråkigt att utsidan på en människa spelar så mycket större roll idag än vad insidan gör.
En kille i mitt liv har i ett år sagt nu att han är kär i mig. Han frågar mig varför jag inte känner detsamma, och jag hade gjort det, om han hade älskat mig för den jag är. Jag vet att han inte känner mig från insidan, han vet inte vem jag egentligen är, och ändå kan han säga att han är kär i mig. Jag vet att han någon dag kommer träffa en tjej som han verkligen kommer lära känna och bli kär på riktigt, han kommer älska den hon är på insidan och det är då han kommer inse vad kärlek verkligen är.
Det är så tråkigt att vi inte ger varandra en chans pga. hur den andra ser ut.
Jag vill inte att en kille ska älska mig för hur jag ser ut, jag vill att han ska älska mig för att jag är ödmjuk, generös, snäll, respektfull.. Jag vill att han ska älska hur jag behandlar mina medmänniskor. Jag vill att han ska älska att jag bryr mig om honom, att jag är speciell.
Det är svårt för vissa killar att förstå ibland varför man nekar dem, hur "fina" de än må vara. De inser inte att det är för att man VET att han egentligen inte ens försöker veta något om en, att han inte på något sätt visar att han älskar min insida.

Kärlek kan vara väldigt frustrerande ibland.

Vänskap

Jag ska fortsätta på historian, jag ska! Men jag behöver mer inspiration.
Jag fick nu min inspiration för detta inlägg från en vän som jag håller väldigt nära mitt hjärta..


Vänskap är att kunna skratta och gråta tillsammans.
Vänskap är att veta att den andra personen alltid kommer ställa upp, att veta att den skulle gå igenom eld och vatten för att finnas där för dig.
Vänskap är att känna sig bekväm med den andra vad man än gör.
Vänskap är att veta att trots att man inte hörs varje dag, eller ens på flera månader, så finns den andra personen kvar när man väl kommer tillbaka. En riktig vän vet att om man har tagit avstånd så länge, så finns det en bra anledning till det. Man vet alltså alltid var man har varandra, det finns inga tvivel.
Vänskap är att inte behöva fråga varför, utan att lita på det ens vän säger.
Vänskap är att försvara varandra.
Vänskap är att våga säga vad man tycker till varandra.
Vänskap är att alltid vara ärliga mot varandra, även om det kan göra ont ibland.
Vänskap är att kunna ta kritik från varandra.
Vänskap är att veta, i hjärtat, att den aldrig kommer svika en.


Vänskap är så mycket mer än de saker jag nämnt här..
Det finns få man kan kalla vänner, men de få som jag har håller jag nära mitt hjärta föralltid.

2010 - 2011

2010 - Ett hemskt men underbart år. Ett tårfyllt men glädjerikt år.

En underbar människa, en människa som är som min egen bror råkade ut för något man aldrig tror ska hända. Något som förändrar så många liv så drastiskt. Jag vet att varken jag, min familj eller min släkt kommer någonsin ta dem små sakerna i livet för givet längre. Vi kommer aldrig någonsin bli samma människor som innan denna händelse inträffade. Det har varit ett svårt år för oss, men vi har samtidigt aldrig varit starkare än vi har blivit nu och vår kärlek till varandra har aldrig någonsin varit så ren. Det kommer ta flera år för oss att ta oss igenom detta, men tillsammans klarar vi av det.

Jag tog körkortet. Nu låter kanske det inte som en stor sak för många av er, men för mig var det verkligen det. Det var mitt mål i ett år, att få körkortet under 2010, och jag klarade av det. Att klara något som man så länge velat, och på egen hand har kämpat för, är en känsla som inte är lik någon annan.

Personen som egentligen skulle vara min mur, mitt stöd, min vägledare genom livet, mitt allt - visade sig vara äckligare än smutsen under mina skor. Smet från sitt ansvar, spottade på sin familj och kollade inte tillbaka en enda gång, jag skäms för att jag någonsin sett honom som min familj. Denna händelsen kan vara både bra och dålig. Dålig för att den skapade så mycket problem och sorg för människorna som står mig allra närmast, och det har varit och kommer fortsätta vara tufft att ta sig igenom det. Men bra för att jag nu har eliminerat ännu en falsk och kallhjärtad människa ur mitt liv. Det är bara att gå vidare nu.

Jag fyllde 18!! Ja, vad finns det att säga? Det var underbart! Vissa tycker inte det är så stor skillnad på 17 och 18, men jag håller absolut inte med. Nu är det ju olika för alla, men jag blev fri på ett annat sätt när jag fyllde 18, för många olika anledningar och på många olika sätt. Nu snackar jag inte om att jag fick gå och klubba enda in i nätterna, utan jag snackar om en annan sorts frihet.

En underbar människa, vän, far, man lämnade oss den 11 november 2010. Han lämnade efter sig en hel ort med sorgsna ungdomar och ett avtryck i alla våra hjärtan som ingen människa någonsin kommer kunna ersätta. Vila i frid Salaam Ibrahim.



Nu återstår det bara att se vad 2011 har att erbjuda..
Några av de saker som jag hoppas ska hända och som definitivt ska hända!
Minst två resor till London.
Ta studenten (!!!!)
Börja på uppsala/stockholms universitet
Börja gå hos min sångpedagog igen
Åka till USA
Ha den fetaste studentmottagningen (ALLA ÄR BJUDNA!!!)
Försöka lära mig hur man älskar igen.

RSS 2.0