Jag bryr mig inte, så enkelt är det.

Sluta fråga hur jag mår, sluta försöka få ut mina känslor. Det finns inget där ok? Absolut ingenting! Det finns inga sorgsna känslor, levande, döda, bra, dåliga. kärleksfulla, hoppfulla, glädjefulla känslor. Det är tomt, och det är bra. Jag mår bra såhär, neutralt liksom. Så sluta försök tvinga fram något ur mig, jag börjar tröttna. Jag lever för en anledning, och det är inte någon annans ensak vad den anledningen är. Jag är ingen deppare som är helt mobbad och vill ta självmord, herregud är ingen "betongblock" unge som resten av väsbys invånare. Jag är nöjd som saker är, och jag är ingen sån person bara. Jag gillar inte att "wear my heart on my sleeve" helt enkelt. So just drop it? Caaapish? :D
Puss på er haaaaters!
mwah!

Kommentarer
Postat av: Daniella

även om du känner det du känner nu så är vissa delar faktiskt inte sanna. du blir tårögd bara jag berättar saker som gör mig lycklig, du känner min lycka med mig. en person som är tom inombords känner ingen medkänsla.



dessutom har jag själv känt mig neutral, så jag vet vad du går igenom. se det här som en isbit, du är kall nu, men du kommer hinna smälta och bli varm snart igen. du förtjänar mycket i livet som de flesta inte gör.

2009-06-02 @ 22:43:47
URL: http://imissyou.webblogg.se/
Postat av: aki

Jag kommer nog aldrig kunna sluta känna medkänsla för de jag verkligen älskar, vilket är väldigt få. Även om jag är en kall person så har jag väl fortfarande ett hjärta, men det får bara de som förtjänar det se i guess..



Älskling, det är din åsikt.. Du tycker så för du älskar mig, och vi är så bra vänner. But you can't be so sure about that.

2009-06-02 @ 22:46:40
URL: http://kuurdiie.blogg.se/
Postat av: Daniella

att jag älskar dig, true. men att jag är blind, untrue!

jag har sagt detta flera gånger till dig, och jag kommer nog aldrig sluta säga det heller, jag är verkligen stolt över den du har blivit under den här tiden. du strävar åt ett håll där du tänker på vad som är bäst för DIG själv. ibland är det tillåtet att vara självisk.

ingen ska få dig att känna att du är nere, du är stark, alla som känner dig vet det. du ska alltid vara på topp, när du inte orkar så har du dem som älskar dig som ditt skyddsnät, och en av dem är självklart din andra handhalvhjärtshalva <3

2009-06-02 @ 22:54:43
URL: http://imissyou.webblogg.se/
Postat av: akiiii

Tack älskling, du vet att jag uppskattar när du säger att du är stolt över mig. Tro mig efter så länge jag bara tänkt på andra så orkar jag inte ens bry mig längre, självisk för varje slant nu, folk får lära sig ta hand om sig själva förfan.

Me love my other handhjärtshalva <3

2009-06-02 @ 22:59:35
URL: http://kuurdiie.blogg.se/
Postat av: julia

åh va fint skrivet dani.. jag håller med hundra procent

2009-06-03 @ 10:42:29
URL: http://jjullis.blogg.se/
Postat av: Jenny

hahaha nej asso jag provat allt, så pantad är jag inte :P

men datorn funkade nu när ja loggade in som tur, men den e fortf krasch =P

2009-06-04 @ 03:41:55
URL: http://jennyvuong.blogg.se/
Postat av: akii

hahha stackars dator som får leva me dig jenny dess liv är nog förkortat med några år nu tack vare dig hahahaha

2009-06-04 @ 07:45:11
URL: http://kuurdiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0