There once was a girl who wanted to change the world. - Part 8

Flickan hade en vän, som dessutom var hennes syster. Deras relation var en typiskt sån där ”ha varandras ryggar” relation. Det förklarar nog deras vänskap bäst. De hade varandras ryggar genom allt, de kunde ljuga för varandras skull, dö, döda och helt enkelt ge allt för varandra. Flickan visste att hon kunde lita på denna vän med sitt liv, och hennes vän skulle ge sitt hjärta för att inte låta något hända detta liv. Deras skratt kom alltid i samklang, de avslutade varandras meningar på ett sätt som var läskigt ibland. Denna vän var flickans tvilling, och hon visste att hon för alltid skulle vara hennes allra bästa vän.

Flickan hade en vän med lockigt, kort, brunt hår med ett leende som kunde få vem som helst att smälta. När hon log, kunde man inte hjälpa att le med henne. När hon skrattade, kände man lycka i kroppen. Denna vän förstod alltid, hon förstod när flickan inte ville prata, och när flickan ville prata men var rädd för att vara i vägen. Hon förstod när hon skulle ge råd och när hon bara skulle lyssna. Hon visste direkt när hon behövdes på plats, och när det bara räckte med ett telefon samtal. Hon frågade inte frågor när flickan inte ville att frågor skulle frågas, det var som att hon kunde läsa flickans tankar ibland, och flickan älskade sin vän för det.


Flickan hade en vän som hon hade världens skummaste relation med, men även världens mest underbara på de mest subtila sätten. Han fanns alltid där för flickan, en pojke som kände henne så bra att med en blick så kunde han bara veta att något var fel. Han lät henne aldrig gå ledsen, utan han tvingade henne släppa ut allt det onda och vara lycklig, han kunde få henne att skratta på världens sämsta dag, men han visste också när hon bara behövde gråta på hans axel, och det kunde han ge henne. Han var en pojke som ibland kunde göra henne helt galen, men hon älskade honom för det. Deras kärlek behövde inte sättas på papper, de behövde inte säga att de älskade varandra, utan de visste bara.




But there were more... Which I will tell you about soon.

To be continued…


Kommentarer
Postat av: Ala a.k.a New Girl

Jag älskar dig.

<3

2010-08-04 @ 15:18:42
URL: http://swaggerific.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0