There once was a girl who wanted to change the world. - Part 3

När flickan märkte att bråk inte kunde undvika tomrummet hon kände i hjärtat, så hon försökte fylla ut sin tid så mycket som möjligt för att slippa tänka på det, för att liksom trycka bort det hon kände. Hon började ta upp massa saker.. Idrotter, jobb, hon blev mer engagerad i skolan osv.. Det var så hon började inse att hon hade många talanger hon aldrig upptäckt förut.

Hon älskade att sjunga, och det hade hon gjort sedan hon var väldigt ung. Hon ville bli bättre och bättre för varje dag som gick, men hade ingen som kunde hjälpa henne, så hon hjälpte sig själv. Hon satt i timmar framför datorn och försökte lära sig nya knep för att låta bättre, hon gick in på youtube och lyssnade vad olika artister gjorde, och försökte sedan göra samma sak. Hon gick till olika sångpedagoger och musiklärare och försökte suga upp så mycket kunskap som möjligt, och till slut började hon lära sig väldigt mycket. Men sången räckte inte till för att fylla ut tiden..

Så hon började idrotta. 
Visst, hon hade märkt i skolan att hon inte var så dålig på att spela fotboll, men hon trodde aldrig att hon var så bra att hon kunde börja spela i ett riktigt lag. Men hon försökte ändå, vad gör man inte för att fylla ut tiden liksom? Då började hon inse att hon faktiskt var bättre än hon trodde, och hon tyckte faktiskt att det var kul. Hon älskade rushen hon fick när hon sprang, och när hon gjorde ett mål, hon älskade att hon i en och en halvtimme, tre gånger i veckan, fick slippa tänka på allt annat i världen.

Hon älskade skolan, hon älskade att läsa och skriva långa uppsatser. Hon älskade när hon fick höga betyg och beröm från lärarna. Dock önskar hon att dem hon älskar, hennes familj, kunde uppskatta hur duktig hon var. Hon önskade att för en gångs skull kunna få något tillbaka för allt hårt jobb hon gjort. Men att inte få det, pushade bara henne till att jobba hårdare, och sätta högre mål för sig själv.

Hon försökte dessutom trycka in lite jobbande i allt detta, och allting slutade med att hon slet ut sig själv. Hon orkade inte jonglera alla dessa saker, för hon ville alltid vara bäst i allting, det räckte inte med medelmåtta. Dock gick det inte att vara bäst på allt, när det finns så mycket man vill vara bäst på…


To be continued…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0