There once was a girl who wanted to change the world. - Part 1

There once was a girl who wanted to change the world..

I grundskolan levde hon till en början i en värld av mörker. Hon passade inte in, hur mycket hon än försökte förändra på sin personlighet. Hon vaknade på morgonen med en känsla av ångest, och somnade till samma känsla. Dagarna fyllde hon med en dröm om att en dag förändra på sitt liv, att en dag stå upp för sig själv och säga ifrån, hon ville visa alla som behandlat henne dåligt att hon faktiskt var bättre, smartare och vackrare än dem påstod.

Men det var som sagt bara en dröm… 
Hon kunde tom föreställa sig hur det skulle gå till, i detalj! Men varje gång hon försökte samla modet till att göra det, gick det på något sätt åt skogen.  Så hon fortsatte gå igenom livet med hopp om att allt en vacker dag skulle förändras. Hon lärde sig klara sig på egen hand, hon lärde sig ta sig igenom skolan och plågan av att gå i grundskolan helt ensam. Hon tog den fysiska och psykiska mobbingen utan att klaga, för hon såg ingen idé i det. Hon levde i en värld av mörker.

Enda tills hon en dag förändrade allt.

Hon tog sig i kragen, gjorde en total make over, både på insidan och på utsidan, för att visa omvärlden att hon inte tänkte ta deras skit längre. Hon insåg att världen inte skulle servera henne lycka på ett silverfat, utan om hon ville ha folks respekt, så skulle hon få ta den.

Hon gick till skolan en dag, med en helt ny attityd, hon skulle inte låta någon trampa på henne längre. Det enda hon behövde nu var ett bra tillfälle att visa alla det, och det fick hon med säkerhet.
Självklart var det från den pojke som så länge hade gett henne så mycket skit som en människa kan tåla. Men denna gång gick hon inte bara därifrån, denna gång sa hon ifrån och visade pojken att om hon någonsin behandlar henne respektlöst igen kommer hon helt enkelt slita bollarna av honom. Det skrämde honom och alla andra tillräckligt för att aldrig någonsin kalla henne ett fult ord igen, aldrig någonsin behandla henne med mindre respekt än hon förtjänade. Efter den dagen förändrades denna tjejs liv för gott, hon insåg att detta var personen hon måste vara från och med nu för att komma någonstans i livet, så hon tog sig an rollen som ” the badass”.


To be continued…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0