There once was a girl who wanted to change the world. - Part 10

Flickan hade en evig kamp med sig själv och kärlek. Hon vågade inte lita på någon, det fanns inte i hennes värld, så hur skulle hon då kunna ge en pojke sitt hjärta? Hon träffade många pojkar, hon hade roligt men lät aldrig sig själv bli känslomässigt inblandad, och när hon märkte att pojken blev det, avslutade hon det och gick vidare till nästa, det var liksom lättast så.

Dock fanns det en kille, en kille som satte hennes hjärta i brand. Från den 30/7-2006 fram tills den 24/5-2009 fanns det egentligen ingen annan än han i hennes hjärta.

Från första tills sista dagen älskade hon honom som ingen annan, de gav varandra allt de hade. Hon kände sig levande med honom, hon kunde anförtro sig i honom och han detsamma med henne. Trots all tid de spenderade långt ifrån varandra, och trots alla bråk och tjafs så visste de på något sätt att de i slutändan ändå skulle hamna med varandra. Tomheten som hon hade känt i sitt hjärta hade till en viss grad fyllts upp. Den dagen hon insåg att hon älskade honom tändes en låga i henne, en låga som hon aldrig trodde skulle kunna släckas, och under tre år så gjorde den inte det. Hennes största rädsla var att han skulle lämna henne, och hon hade så svårt att inse att han älskade henne lika mycket som hon älskade henne, men hon hade fel. Han älskade henne från djupet av sitt hjärta, med varenda fiber i sin kropp och med hela sin själ. Hon trodde inte att någon pojke kunde älska henne som han gjorde, hon trodde inte att någon pojke kunde förstå henne så bra som han gjorde. Han kände henne bättre än någon annan gjorde och han satte henne framför allt, för honom var hon den finaste på planeten. Bara deras kärlek var sanningen, flickan var hans prinsessa och han var hennes prins, hennes ögonsten och hennes livsgnista.  Han klev in i hennes liv som en ängel sänt från Gud. Men det fanns tider då de inte gick på moln, det fanns tider då inte allt var så lätt. Det fanns ormar runt omkring dem hela tiden, som försökte komma emellan deras kärlek varje dag. Vissa dagar var det svårare, vissa dagar lättare.. Men de fortsatte kämpa, tills de drog sitt sista andetag sa de alltid. Men dagen kom till sist då det flickan hade fruktat som mest hände. Han svek henne, precis som alla andra före honom. Hon visste att hon aldrig skulle kunna förlåta honom för det han gjort mot henne, hon visste från den stunden att det var över, deras framtid tillsammans rasade ihop mitt framför hennes ögon.

 

To be continued…


Kommentarer
Postat av: S.B

Det viktigaste är ändå att flickan nu står upp på båda sina fötter, starkare än någonsin. Och trots all besvikelse och smärta så kommer hon förr eller senare att våga anförtro sig åt någon annan kille. Någon mycket bättre som villkorslöst kommer att älska flickan och oavsett vad som än händer så kommer denna kille aldrig att såra henne. Time will tell om flickan själv är villig att öppna upp sitt hjärta så pass mycket att the romance med någon kan utvecklas till something much greater :)

2010-09-13 @ 00:13:06
Postat av: Sveus

Ett citat som fick mig att tänka på dig:

"“All our dreams can come true...if we have the courage to pursue them."

--Walt Disney

2010-11-13 @ 13:37:09
URL: http://walkinginthoughts.blogg.se/
Postat av: Anonym

fortsätt på ''sagan''

2010-11-18 @ 20:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0